Шокирани ли сте: Луна наистина се кандидатира за президент!

Има новини, които те карат да се усмихнеш, които те натъжават. Има и новини, които просто те хвърлят в джаза (е, в този случай трябва да се смени жанра, но разбрахте смисъла). Е, тази е по-скоро от последните - Луна, ама съвсем наистина, се кандидатира за президент!

Певицата, която дълги години се самопровъзгласява за президент, най-накрая влезе в надпреварата. Официално. През последните месеци блондинката неспирно се хвалеше пред медиите и феновете си, че се подготвя сериозно за президентските избори, но някак приемахме думите ѝ шеговито. Тя обаче явно е била съвсем директна и няма никакъв майтап в намеренията ѝ да оглави републиката.

И ако ви се е сторило, че ви се привижда как певицата обяснява, че вече е в листата с кандидатите по новинарските емисии, трябва да ви уведомим, че не сте в грешка. Тя съвсем ясно и точно заяви в национален ефир: "Истинският президент на България има само едно име - Луна Йорданова".

Певицата е подала документи с подписите на инициативен комитет, начело на който стои самата тя (каква изненада!). Луна събрала хиляди подписи, но все още не е обявила кой ще бъде вицепрезидент, ако тя бъде избрана.

А за да спечели симпатиите на гласоподавателите, блондинката заяви следното:

"30 години съм се раздавала за хората. Мога да пея, да рецитирам, да раздавам обич и усмивки, за да излезем от тази сивота. От тази скучност и от този маниер на общуване между политическа класа и обикновените граждани. Аз съм едно обикновено момиче от малко градче, но ето ме тук".

Луна заяви категорично, че няма да дава политически обещания, но и че не можела да не си подари удоволствието да отиде и да гласува за самата себе си.

И ако трябва да сме откровени - щом Слави успя да пробие в политиката и се превърна в сила, какво би трябвало да ни изненада в кандидатурата на Луна? Едно е сигурно - на тези президентски избори шоуто е гарантирано!

Четете още: Случаят Габи Петито: Убийството, което превърна потребителите на социалните мрежи в истински детективи