Шокирани ли сте: Луна наистина се кандидатира за президент!

27 септември 2021 | 15:40
2143
6
снимки: Bulphoto
6

Има новини, които те карат да се усмихнеш, които те натъжават. Има и новини, които просто те хвърлят в джаза (е, в този случай трябва да се смени жанра, но разбрахте смисъла). Е, тази е по-скоро от последните - Луна, ама съвсем наистина, се кандидатира за президент!

Певицата, която дълги години се самопровъзгласява за президент, най-накрая влезе в надпреварата. Официално. През последните месеци блондинката неспирно се хвалеше пред медиите и феновете си, че се подготвя сериозно за президентските избори, но някак приемахме думите ѝ шеговито. Тя обаче явно е била съвсем директна и няма никакъв майтап в намеренията ѝ да оглави републиката. 

И ако ви се е сторило, че ви се привижда как певицата обяснява, че вече е в листата с кандидатите по новинарските емисии, трябва да ви уведомим, че не сте в грешка. Тя съвсем ясно и точно заяви в национален ефир: "Истинският президент на България има само едно име - Луна Йорданова". 

Луна Йорданова

Певицата е подала документи с подписите на инициативен комитет, начело на който стои самата тя (каква изненада!). Луна събрала хиляди подписи, но все още не е обявила кой ще бъде вицепрезидент, ако тя бъде избрана. 

А за да спечели симпатиите на гласоподавателите, блондинката заяви следното:

Луна Йорданова

"30 години съм се раздавала за хората. Мога да пея, да рецитирам, да раздавам обич и усмивки, за да излезем от тази сивота. От тази скучност и от този маниер на общуване между политическа класа и обикновените граждани. Аз съм едно обикновено момиче от малко градче, но ето ме тук".

Луна заяви категорично, че няма да дава политически обещания, но и че не можела да не си подари удоволствието да отиде и да гласува за самата себе си. 

И ако трябва да сме откровени - щом Слави успя да пробие в политиката и се превърна в сила, какво би трябвало да ни изненада в кандидатурата на Луна? Едно е сигурно - на тези президентски избори шоуто е гарантирано!

Четете още: Случаят Габи Петито: Убийството, което превърна потребителите на социалните мрежи в истински детективи

Още по темата

Коментари

6
  27 септември 2021 | 19:31 отговор
 

Все ни е тая, избираме Радев.

 
5 хахах
  27 септември 2021 | 18:56 отговор
 

Тя даже ще спечели! Като гледам какви отрепки се качват на върха на пирамидата, всякакви чалга шоумени, какво и пречи на Луна да е президент, след като в Биг Брадър само за това я пунктираха...

 
4
  27 септември 2021 | 18:33 отговор
 

 
3 Четин
  27 септември 2021 | 18:15 отговор
 

Луна ще нокаутира на балотаж Руменчо радев хвърчилото.

 
2 гост
  27 септември 2021 | 17:40 отговор
 

То и аз съм Наполеон ,но никой не ме избира...

 
 
хахах
27 септември 2021 | 18:57

с Гугъл транслейтър всички сме велики, иначе не можеш и една дума да напишеш

1
  27 септември 2021 | 17:29 отговор
 

ох, каква само сила е Слави, качи се на ринга и се самонокаутира... така е, когато боксът се играе от един играч

 

Добави Коментар

Най-четени