Шокиращо разкритие: принц Хари се страхува, че времето му е преброено

27 юли 2021 | 07:06
9517
5
Getty Images/ Instagram
5

Журналистката Роя Никха, която неведнъж е интервюирала принц Хари излезе с любопитно разкритие. Тя сподели, че той се страхува от “комплекса принц Андрю” и че се притеснява, че неговото време под светлините на прожекторите е преброено.

Според нея Хари винаги е бързал да направи впечатление, преди публиката да престане да се интересува от него и да премести фокуса си върху принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

“Той смята, че има лимитирано време преди публиката да започне да се интересува повече от принц Джордж и неговите сестра и брат и се притеснява, че след това ще се превърне просто в техен чичо” - пише Роя.

“Когато разговарях с принц Хари, той ми сподели, че смята да използва привилегированата си позиция за добри неща, докато може или докато стане скучен или пък докато Джордж стане по-интересен. Той ми каза още, че няма нищо по-лошо от това да минеш през период от живота си, в който успяваш да направиш големи промени и изведнъж … интересът към теб спира. Искаш да правиш още промени, но никой не те слуша”.

 


Разкритието идва само дни след като стана ясно, че принц Хари е сключил многомилионна сделка за издаването на четири книги, една от които ще излезе след смъртта на кралица Елизабет II.

Още по темата

Коментари

5
  28 юли 2021 | 01:57 отговор
 

това е живота на Холивудския боклук!

 
4
  27 юли 2021 | 15:49 отговор
 

 
3 hehe
  27 юли 2021 | 14:14 отговор
 

аха, явно за това осребрява каквото може сега! После пак ще изпадне в депресия, която ще бори с алкохол и хапчета и след 10 години, ако е жив, ще издаде нова книга за това как е изпаднал в депресия и как се е наливал с алкохол и хапчета. И всичко това под любимия за холивудските наркомани девиз - всеки ден се боря да бъда по-добър човек и с помощта на Бог ще го постигна! :)))

 
2
  27 юли 2021 | 11:24 отговор
 

Фсички ша омрем, да. Само травестита-аватар ева григорова ще пише вечно в воман беге

 
1
  27 юли 2021 | 10:04 отговор
 

Харолд е едно неблагодарно лайно.

 

Добави Коментар

Най-четени