Автор
Ева Григорова

Шокиращо разкритие: принц Хари се страхува, че времето му е преброено

Журналистката Роя Никха, която неведнъж е интервюирала принц Хари излезе с любопитно разкритие. Тя сподели, че той се страхува от “комплекса принц Андрю” и че се притеснява, че неговото време под светлините на прожекторите е преброено.

Според нея Хари винаги е бързал да направи впечатление, преди публиката да престане да се интересува от него и да премести фокуса си върху принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

“Той смята, че има лимитирано време преди публиката да започне да се интересува повече от принц Джордж и неговите сестра и брат и се притеснява, че след това ще се превърне просто в техен чичо” - пише Роя.

View post on Instagram
 

“Когато разговарях с принц Хари, той ми сподели, че смята да използва привилегированата си позиция за добри неща, докато може или докато стане скучен или пък докато Джордж стане по-интересен. Той ми каза още, че няма нищо по-лошо от това да минеш през период от живота си, в който успяваш да направиш големи промени и изведнъж … интересът към теб спира. Искаш да правиш още промени, но никой не те слуша”.

View post on Instagram
 


Разкритието идва само дни след като стана ясно, че принц Хари е сключил многомилионна сделка за издаването на четири книги, една от които ще излезе след смъртта на кралица Елизабет II.