Автор
Веселина Петрова

Щастие в семейството на шеф Токев! Тази новина със сигурност ги е зарадвала

Освобождават предсрочно от затвора шеф Андре Токев. Известният готвач, който през ноември 2021 г. бе хванат да шофира пиян и без джанти на колата, влезе в затвора през януари тази година. Той призна вината си пред съда и сключи споразумение, заради което получи присъда от 7 месеца ефективно наказание.

Заради предишна 3-месечна условна присъда, постановена от варненски съд, отново за шофиране в нетрезво състояние, ефективната му присъда беше удължена. И Токев получи 10 месеца, от които беше приспаднато времето, което звездният готвач прекара под домашен арест.

Днес Софийски градски съд удовлетвори молбата за предсрочно освобождаване на Токев.

View post on Instagram
 

Съдът счете и че трябва да освободи Токев от забраната за управление на превозно средство.

View post on Instagram
 

"Този човек упражнява обществено полезен труд и плаща сериозни данъци. Считам, че той е много по-полезен за обществото навън отколкото вътре”, заяви адвокатът на шеф Токев, допълвайки, че клиентът му официално се извинява на обществото и съжалява за случилото се.

“Искам да кажа, че много добре осъзнавам грешката и трябва да си в затвора, където работата е 12 часа, за да го разбереш. Мисля, че съм готов да изляза от затвора. Приемам отговорността за деянието, приемам присъдата си и моля да уважите молбата ми”, заяви Андре Токев пред съда.