Да те зареже Брад Пит никога не е било лесно, но Дженофър Анистън знае най-добре как може да оправи след поредното любовно разочарование.

Изминаха няколко месеца, откакто Джен се разведе с Джъстин Теру и според нейни близки тя била истински съкрушена от раздялата си с мачото. Хубавото е, че приятелите й били неотлъчно до нея, най-вече дружката й от сериала „Приятели“ Кортни Кокс.

Но все пак Джен е красива жена и едва ли някога може да се оплаче от липса на мъжко внимание. Според западните медии тя отново излиза по срещи, а двама мъже се надпреварват да спечелят сърцето й. Имената на ентусиастите все още се пазят в тайна, но вече знаем някои интересни факти за тях.

Кортни Кокс и Дженифър Анистън

Първият е ерген съвсем от скоро и е разведен, също като Дженифър. Той е напълно омагьосан от нея и прави всичко възможно, за да я впечатли. Вторият е креативна личност и двамата с Анистън се запознали покрай работата по общ проект преди няколко месеца. Както забелязвате, нито един от ухажорите не е актьор.

Според източници, приятлите на звездната дама са много щастливи, че тя отново излиза по срещи и е готова да даде шанс на нов мъж в живота си.

Джъстин Теру и Дженифър Анистън

Джъстин Теру също е отгърнал следващата страница в любовния си живот и малко след като се разведе с Джен медиите забелязаха, че той вече се среща с други жени. Все още не е потвърдено официално, че си има нова приятелка, но напоследък името му бе свързвано с Петра Колинс и Ема Стоун.

Четете още: Светлана и Гущеров вече са семейство!