Ще я стигне ли съдбата на Лейди Ди? Принцеса Шарлийн във връзка с милиардера Доронин

Само дни след интервюто на принц Албер, в което той твърди, че съпругата му е в тежко физическо и емоционално състояние и ще се лекува в клиника, в. „Сън“ хвърли друга бомба. Принцесата има връзка с милиардера Владимир Доронин, бившият възлюбен на модела Наоми Кембъл, и заради това отсъства от обществения живот на Монако, твърди таблоидът. Според източник на изданието в настоящия труден момент принцесата получава подкрепа от Доронин.

„Цялата история е доста сложна и объркана, но Шарлийн и Влад контактуват и са прекарали известно време заедно. Изглежда, че тя е получила помощ от него заради брачните си проблеми“, съобщава източникът на „Сън“. Руският милиардера се познава с Шарлийн oтдавна. Той и Наоми Кембъл са сред гостите на сватбата й с принц Албер.

Кралското семейство продължава да поддържа версията, че отношенията между Албер и Шарлийн, който от години са напрегнати, са добри и няма заплаха за брака им. По думите на принца съпругата му страда от изтощение и ще се подложи на лечение в клиника след завръщането й от Южна Африка.

Припомняме, че Лейди Даяна бе само на 36 години, когато намери смъртта си в зловеща катастрофа в Париж. С нея в колата бе последната й и може би най-голяма любов Доди ал-Файед, синът на собственика на “Хародс” Мохамед Ал-Файед-Доди ал-Файед.