Синът на президента Радев очарова абитуриентки с избора си на тоалет

25 май 2022 | 16:27
7926
2
Булфото, Инстаграм
2

Георги, синът на президента Румен Радев, е абитуриент в столичното 138-о училище "Проф. Васил Златарски". Балът му бе навръх 24 май.

Подготовката за празничната вечер на Георги започнала още от сутрешните часове на деня. По обяд синът на президента, заедно с майка си Гинка, баба си Добринка по майчина линия и по-голямата си сестра Дарина се запътили към заведението, където родата вдигнала наздравици за завършването му.

За своя бал младият наследник на президента е заложил на елегантен тъмен костюм с черна риза. Майка му Гинка сияела в зелена официална рокля, а сестра му Дарина не изневерила на стила си и се появила с феерична младежка лилава рокля.

Младежът, облечен в елегантен костюм със сребристо сако, бил посрещнат възторжено от съучениците си пред столичен хотел за тържеството, пише "24 часа".

Балната вечер на класа на Георги се състояла в елитен столичен хотел. Преди това цялата фамилия на абитуриента се събрала в столичен ресторант, за да го изпрати подобаващо и да го ориса с добри пожелания.


 

 

Георги Радев завърши испанската паралелка на училището.
 

Коментари

2
  26 май 2022 | 22:08 отговор
 

А фигурантът защо не е присъствал? Сигурно Деса му е забранила, всяка жена се мъчи да отдели мъжа си от семейството му.

 
1 фен(бивш)
  26 май 2022 | 18:28 отговор
 

ПО-ЛЕКО,С ЧЕТКИТЕ.ВСЕКИ,АБИТУРИЕНТ-КРАСИВ,ПО СВОЕМУ.МАЛАДИ,ГОТИНИ.ПЪЛНИ,С ЕНЕРГИЯ.

 

Добави Коментар

Най-четени