Дуейн Джонсън отново се появи на първото място в класацията на „Форбс“ за най-високоплатени актьори в света.

Секссимволът, когото всички познаваме като Скалата, е успял да прибави почти 90 млн. долара към сметката си за последните 12 месеца. Сред ударните продукции, в които той взе участие през годината, са „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“ и „Хобс и шоу“.


Скалата от години е известен в холивудските среди като отлично работеща машина за пари. Една от главните причини режисьорите да залагат на него е фактът, че филмите му регистрират гигантски приходи. Заради това Дуейн сключва и договор, според който освен многомилионен хонорар, получава и процент от приходите на продукцията.


Освен във филмови проекти, Скалата участва и в телевизионни програми и е водещ на предаване. Да не пропускаме и факта, че той има изключително успешен бизнес и в модата като лице на собствената си линия за спортно облекло. 47-годишният чаровник има и редица договори за различни рекламни кампании.

Веднага след Дуейн Джонсън в класацията за най-високоплатени актьори на „Форбс“ се нареждат Крис Хемсуърт и Робърт Дауни Джуниър.



Четете още: Патрик Суейзи: Има нещо в танца... Нещо първично, което е заложено у всеки един от нас