Днес ще ви запознаем с тайните на Анджелина Джоли, Уди Алън и Луси Лиу.

Анджелина Джоли

Тайната – нейната бивша любовница е и кръстница на децата й

Актрисата Джени Шимизу и Анджелина били нещо много повече от приятелки. През 1993 г. (много преди връзката й с Брад Пит) двете имали страстна любовна аферя.

Преди две години Джени заяви в едно интервю, че продължава да се вижда с Анджелина. “Връзката ни отдавна вече е много повече от сексуална. Свързва ни силна емоционална привързаност”. И сякаш за да потвърди това изказване, Джоли покани приятелката си да стане кръстница на близнаците Нокс и Вивиан.

Интересното в случая е, че Брад Пит бил съгласен с избора й на кръстница, но държал кръстникът да е най-добрият му приятел Боно.

Уди Алън



Тайната – оженил се е за осиновената си дъщеря

“Моето щастие и моето проклятие” – така окачествява Уди Алън скандала от 1992 година. Една сутрин законната му съпруга Миа Фароу намерила в чекмеджето голи снимки на осиновената им непълнолетна дъщеря Сун-и Превин. Шокираната жена веднага се обадила на социалните служби.

“Знам, че това не е хубаво… Но с никоя жена не съм се чувствал толкова добре!”, оправдава се 62-годишният режисьор. Той твърди, че се е влюбил в младата корейка от пръв поглед.

Уди Алън понесе стоически вълната от обществено порицание, дочака Сун-и да навърши пълнолетие и й предложи брак.

Влюбените се ожениха във Венеция на 23 декември 1997 г. Оттогава живеят заедно въпреки възрастовата разлика от 35 години и имат две осиновени дъщери.

Луси Лиу



Тайната – като малка е работила във фабрика

Когато Луси Лиу кандидатствала за ролята в сериала “Али Макбийл”, режисьорът поставил през нея изискването да научи английски за много кратък срок. Това обаче не я уплашило ни най-малко – тя била свикнала и с много по-тежък труд.

Родителите на бъдещата звезда емигрирали от Китай в САЩ и отначало едвам свързвали двата края. Наложило се дори да пратят малката си дъщеря на работа във фабрика за производство на пижами.

“Бях само на 11 години, а работих наравно с възрастните”, спомня си Луси. “Вечер едвам намирах сили да стигна до леглото, а рано сутринта пак отивах на работа, за да спечеля някой-друг долар”.

Скандалните тайни на звездите

Скандалните тайни на звездите (2)

Скандалните тайни на звездите (3)