Наскоро виджеят на MTV Арчи неочаквано откри, че родителите му са го осиновили на възраст от една годинка.

Преди две години той заведе дело срещу баща си за семейния апартамент, а сега изгуби не само недвижимия имот, но и целия си досегашен живот.

Но Арчи не е единствената знаменитост, която крие шокиращи факти от живота си.

Няколко други звезди също биха дали мило и драго, за да запазят миналото си в тайна.

Чарлийз Терон

Тайната – станала е свидетел на това, как майка й е убила баща й

В продължение на дълги години Чарлийз споменаваше кратко в интервюта, че “баща й е загинал при автомобилна катастрофа, когато тя е била на 15 години” и после сменяше темата на разговора.

Детството й в Йоханесбург обаче е белязано от скандали, пиянски прояви на баща й и майчини сълзи.

Основната причина носителката на “Оскар” да иска да забрави за миналото си обаче е семейният скандал, при който майка й е застреляла баща й при опит да защити себе си и малката си дъщеря.

Родителите й държали ферма за щрауси. Бащата на Чарлийз често се напивал и се прибирал вкъщи размахвайки не само юмруци, но и огнестрелно оръжие, с което заплашвал жена си и дъщеря си.

Веднъж той наистина натиснал спусъка, но майка й успяла в последния момент да отклони дулото от себе си и дъщеря си.

Лейтън Мийстър



Тайната – родена е в затвор

Кой би предположил, че звездата от “Клюкарката” (Gossip Girl) Лейтън Мистър е родена в затвор! Майка й била осъдена на 10 години лишаване от свобода заради контрабанда на наркотици.

“Не съм се родила в затвора, а в болницата, където са закарали мама след като започнали контракциите”, уточнява Лейтън. “Докато мама не получи досрочно освобождаване, ме гледаше баба ми. Но детството ми беше нормално”.

Очаквайте продължение