Принц Хари се оказа на прицел на световните медии. Мнозина забелязаха неговото поведение спрямо брат му – принц Уилям и неговата съпруга Кейт Мидълтън. Хари се присъедини към тяхната компания по време на великденската служба, но бе по-мълчалив от друг път.


Според мълвата Хари и Уилям дори не говорeли помежду си преди и след службата в параклиса „Св. Георги "в замъка Уиндзор.

„Хари и Уилям са на различни етапи от живота си и вече не са момчетата“, казва източни, имайки предвид точно тази ситуация, когато Хари е седял по встрани от Уилям по време на службата.

Може „вледенените“ отношения между братята да се окаже поредната клюка, тъй като пък друг източник съобщава, че само с няколко думи Хари е успял да накара Кейт да се засмее. Така че най-вероятно няма драма между синовете на Даяна.

Зложелатели пък отдавна "скараха" двете снахи - Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. Заети в грижите за трите си деца - Кейт и Уилям и в очакване на първородния наследник на Хари и Меган, сме уедени, че братята са заети със семейния си живот и няма поводи за драми.