Автор
Woman.bg

Слави призна: Ще правя телевизия и политика (Видео)

След 4176 предавания тази вечер „Шоуто на Слави“ свърши и водещият обяви, че ще прави телевизия и политика! Това призна самият Трифонов в последното си предаване.

Всички от екипа остават на работа. Шоуменът не уточни дали е купил “Евроком”, както се говори, или ще прави абсолютно нов канал. Медията ще се казва "Седем-осми", както е името на фирмата на Слави и ще стартира след 15 септември. Трифонов ще си има своя телевизия, но и свой политическа проект, който ще се казва "Няма такава държава". "Силата е в истината", обяви водещият в края на предаването.

Woman.bg научи, че част от екипа разбрал едва днес в 18.00 часа какво ще се случва в бъдеще. Трифонов свикал голямо събрание, на което детайлно обяснил на хората плановете си, с които предварително били запознати само шепа от най-близките му като Иво Сиромахов и Евгени Димитров. В понеделник за последно актьорите от предаването влязоха в любимите образи на Филип Киркоров, Баба Вуна, Гюро Кюмуро и си взеха довиждане с публиката със стиховете на Иво Сиромахов:
Раздялата тъга ни носи,
но идват хиляди въпроси -
не искам аз да падам ниско,
но с кой сега ще пее Криско?


Зрителите в понеделник вечер бяха двойно повече от обикновеното, като неофициално се заговори, че върви черна борса за билети. Пропуските за последните издания на шоуто стигнали до 250 лева. В петък вечер пък Слави допусна за първи път публиката на бюрото си и всички се снимаха с него по молба на Краси Радков.

Вечерта във вторник пък бе посветена на музикантите, които изпълниха няколко песни, включително и първата, записана за предаването „Новите варвари“.

За всичките 19 години на “Шоуто на Слави“ „Ку-ку бенд“ издаде 12 албума и 77 сингъла или общо 247 песни.

Ето какво каза във вторник Евгени Димитров:

"Направихме 7 турнета с концерти в България, Гърция, САЩ и Канада. Както и 15 концерта и промоции, извън турнетата, включително и концерти в Испания, Великобритания, или общо над 100 концерта. Казвам ви тази статистика, защото всичко това, което сме създали, е било за вас. За нас, от Ку-ку бенд, винаги най-важни сте били вие, уважаеми зрители. Ние винаги сме искали да се чувствате добре, да се забавлявате и винаги сме били щастливи от срещите с вас!“

Четете още: Зад кулисите в „Шоуто на Слави”