Автор
Woman.bg

Слепият Адриан ни просълзи!Един талант с огромно сърце...

Още в първия епизод на „България търси талант“ по bTV Славена Вътова изпрати участник на финала на шоуто, което стартира вчера пред повече от 1 260 000 зрители. 31-годишният имитатор Андриан Асенов впечатли с дарбата си публиката и журито и получи златния бутон на „Мис България“ 2006 г. „Неземно добрият комик“ пресъздаде по удивителен начин популярни личности като Тодор Колев, Бойко Борисов, Слави Трифонов, Тодор Живков и Любо Дилов-син.

Изключително позитивният незрящ мъж от село Лесковец, живее в София, работи като продавач в онлайн магазин към „Национална потребителна кооперация на слепите в България“ и се занимава с театър към Алма Алтер. Твърди, че увреждането му по никакъв начин не му пречи да постига това, което желае. Никога не се е самосъжалявал и не е мрънкал. Казва, че слуша, а понякога това е много по-добре, защото по този начин успяваш да се сближиш с хората, да усетиш тяхната енергия и вътрешно „аз“.

Пилотното издание на "България търси талант" грабна зрителите с впечатляващите дарби на танцуващите майки Ерго денс, подкрепящи бебеносенето, атлетичното street fitness дуо Цвети и Жаси и малката певица София Иванова, които получиха одобрението на журито. Ицо Хазарта, Катето Евро, Любо Дилов-син и Славена Вътова изпратиха на полуфиналите на „България търси талант“ норвежецът Кристиян Ведой, който се измъкна от воден капан, боливудските танцьори Varna DC, въздушния акробат Игор Завадко, етно-джаз формация „Жарава“ и фокусника Валери Иванов – Жокера.