Слънчев бряг посреща Джулай морнинг

26 май 2023 | 12:49
478
2
Bedroom beach
2

Посрещането на първото юлско утро на българското Черноморие е традиция, която вече е без аналог в света.

Началото е поставено преди 43 години, като е повлияно от световното хипи-движение и волния дух на 60-те на миналия век. Тази година Слънчев бряг ще бъде домакин на специално събитие посветено на Джулай морнинг. То ще се състои на 30 юни (петък) в Bedroom beach и в него ще вземат участие атрактивни артисти и популярни имена от родната хаус сцена.

джулай

Зад пулта на клуба ще застанат пионерите в електронното звучене - Pacho & Pepo. Още през 2012 двамата дават начало на поредица от уникални партита за Джулай морнинг на Сacao Beach. Те са на международната сцена над 20 г., познати с множество издадени ремикси и запомнящи се участия на Ибиза, Маями, Лондон и Берлин. 

джулай

Всъщност партита в Слънчев бряг ще започнат седмица по-рано, когато официално се открива летния сезон. Това ще се случи на 23 и 24 юни в Bedroom beach. Специално за събитието пристига една от най-актуалните звезди на френската клубна сцена – YAHMI. В момента той е резидент на луксозния клуб Matignon Paris, който се намира в сърцето на Шанзе-Лизе. Артистът идва в България след поредица участия в Маракеш, Виена, Монреал и Люксембург.

Коментари

2
  30 май 2023 | 01:12 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 5900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
1 Manolov
  26 май 2023 | 19:15 отговор
 

Земеделски и индустриален инвестиционен заем Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на различни ваши проекти в рамките на търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 евро до 5 000 000 евро с възможност за възстановяване на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr) Чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 благодаря ви, чакам да ви прочета много скоро

 

Добави Коментар

Най-четени