Автор
Woman.bg

Смалиха устните и бюста на Емили Ратайковски. Тя е възмутена!

Топ моделът и актрисата Емили Ратайковски смята да съди френското списание Madame Figaro. Повод за решението й е разочарованието й, което бе предизвикано от окончателните резултати на снимките й, поместени в медиата, съобщи HuffPost.


Печатното издание си е позволило да направи явни корекции върху външния й вид, прибягвайки до услугите на Photoshop, в резултат на което устните и гърдите й изглеждат значително по-малки отколкото са в действителност,


"Всички са уникално красиви по свой собствен начин и мисля, че е крайно време да се спре с манипулацията, която ни кара да се чувстваме неуверени спрямо нещата, които, малко или много, се разминават с изкуствено наложения отвън идеал за красота. Аз, подобно на много жени по света, ежедневно се боря с наложените стереотипи и се опитвам непрекъснато да работя над тази своя несигурност. Бях изключително разочарована, когато видях, че устните и гърдите ми са променени с Photoshop на тази корица!", споделя огорчението си 26-годишната сексбомба.

“Надявам се, че модната индустрия най-накрая ще спре да задушава онова, което ни прави уникални, и ще започне да цени индивидуалността”, завършва посланието Ратайковски под оригиналната си снимка.




Четете още: Перфектната Емили Ратайковски