SMS сериал, епизод 1: Божков VS народа - "Ще се включиш ли сега в телефонната игра"

Бизнесменът Васил Божков, срещу когото има повдигнати 11 обвинения и в момента се намира в Дубай, най-сетне публикува скрийншотовете на разговорите, с които плаши от няколко дни.

От тях става ясно, че Божков вероятно е разговарял с Влади Горанов, обсъждайки бизнеса си и една личност, която нарича "девойката". Бизнесменът твърди, че става въпрос за министър Владислав Горанов. А платоничният образ на девойката е този на Мария Филипова, която по времето, в която тече комуникацията оглавява комисията по хазарта, а сега е зам.председател на КФН.



Съобщенията между двамата са с дати 24-и февруари 2018 г., 29 март 2018 г., 29 май 2018 г. Комуникацията продължава на 15-и януари и на 16-и януари тази година.

Сега, ясно е, че е подобен скрийншот лесно може да се направи. И каква е тази девойка и дали изобщо е Мария Филипова не е ясно. Ясно е обаче, че бъзиците вече започнаха. А причината е много проста - скрийншотите от нечий телефон още не са доказателство.

Разбира се, ясно е че сега всички ще се изгубим между лъжата и истината. Ясно е и също, че така наречените компромати, които Божков публикува са по-скоро покана за танц с властта. Нас обаче едно нещо много ни притеснява. Да не се окаже, че това е покана за секс. Щото, знаете - има ли секс, едната страна винаги е н****а.

Братя, хубаво е да го правим по любов, не за пари, нали?

Иначе държавата започва да прилича малко на оная песен на Есил Дюран от зората а чалгата, в която тя ( ама ние Есил много си я хересваме, да не си помислите нещо, просто сега е мега актуално парчето) пее:

"Ще се включиш ли сега в телефонната игра?

SMS-а нещо спря, аз загубих си ума. (х2)

Ах любовната стрела, май улучи ме в целта

и разбрах едва сега ще ми бъдеш ти съдба.

Припев: SMS ли чакаш ти, хайде първи изпрати,

да не кажа: "Забрави мойте хубави очи."

Как не мога да заспя хванах се на таз игра,

но харесва ми така с тази лудост в любовта."

"