Турнето на “Playboy приказки” събра звездите на Мъжката Библия и на Пощенска кутия за приказки на една сцена. А арена на смеха и сексапила се превърнаха топ клубове в Южна България.

Ники Станоев, Камен Алипиев-Кедъра, Любен Дилов-син, Анна-Мария Чернева, Дениз Хайрула, Гергана Стаменова и Михаела Тодорова разплакаха от смях пловдивчани миналата сряда в препълнение клуб Secrets Club Plovdiv, който е и един от най-големите нощни клубове в страната. А ден по-късно, едни от най-забавните секси истории разказаха в елитния EGO Premium Club в Стара Загора.

След като прочетоха забавните си истории, на сцената се качи и една от любимките на Playboy – Гергана Стаменова. Чаровното миньонче, което стана известна с участието си в конкурса Playmate Of The Year вече сериозно стъпи на музикалната сцена. Гери изпълни няколко от песните си, с които изненада гостите.



Главният редактор на Playboy пък покани най-смелите фенове на мръсните истории да се качат на сцената и да разкажат любимите си вицове за пораснали. Най-смешните истории получиха награди от вино BetterHalf Garage Wines и уиски Glenfiddich.

“Playboy приказки” продължава да дава на феновете на модерния литературен формат, удоволствието от литературно четене и секси фантазии. Но серията с провокативни публични четения, в които се включват едни от най-впечатляващите модели на Мъжката Библия са само в избрани клубове. Ето защо, забавлението за интелектуалци събра почитателите на Playboy само в най-елитните заведения в цялата страна, а Playboy показа, че топ моделите от кориците им стоят все така атрактивно на сцената, дори когато четат.

Дамите, които искат да сбъднат мечтата си и да изживеят своята приказка, могат да се регистрират на www.playboy.bg/casting