Огромна трагедия сполетя семейството на рапъра Снуп Дог. Внукът му Кай Лав, който бе едва от 10 дни на този свят, си отиде.

Синът на Снуп, Корд Бродус, съобщи за нелепата смърт на детето си в Инстаграм. От публикациите става ясно, че Кай се е родил на 15-и септември и е починал на 25-и. Ето какво написа разстроеният баща:

"Благодаря на всички за съболезнованията. Синът ми направи всичко, което можеше през тези 10 дни, в които беше сред нас. Сега, след като земният му път завърши, той продължава своето дело. Никога няма да забравя чувството, когото си отиде в ръцете ми."

View post on Instagram
 

Корд публикува няколко съобщения в Инстаграм, с които споделя болката си като баща и призовава всички да бъдат благодарни за живота си и да обичат близките си. 25-годишният син на Снуп Дог има син от бившата си приятелка, който вече е на 4 години и носи името Зайън. Той е доведен баща и на момиченце, Илевън, чиято майка е настоящата му приятелка Сорая.

Снуп Дог все още не е коментирал тъжната вест за неочакваната кончина на внука си. Причината за семейната трагедия все още не е известна.

View post on Instagram
 

Четете още: Наум Шопов и Теа са се оженили тайно?