Автор
Woman.bg

Собственик на ресторант раздава безплатна храна на нуждаещи се

Все още има хора с големи сърца. Хора, които не отвръщат поглед встрани, когато видят бездомни и бедни българи на улицата. Вече две години в студените зимни дни собственикът на ресторант „Гамбринусъ“ – Мартин Мартинов, раздава безплатна храна на нуждаещите се.

fbpost

А те са там на улицата. Без дом, но с надежда. Виждаме ги често. Но забързани, ги подминаваме.

„Да бъдем добри, отговорни и съпричастни към нашите родители, роднини, близки и съграждани! Те не заслужават да мизерстват и спят по улиците на родния си град. Aз и хората в нужда сме благодарни на всички дарители и доброволци, бъдете живи и здрави! Българи, не подминавайте хора в нужда", призовава Мартин.

fbpost


„Това са наши баби, майки, братя, това сме ние, това е България.Те не са втора, трета ръка, за мен е удоволствие да помагам, чувствам се нужен“, сподели пред "Нова телевизия" добрият човек.

„Марти, адмирации! За втора година доказваш много… Урок по човечност! От обикновени за обикновени! Зад хиляда, които се възмущават, стои един, който едва съществува…“

fbpost

„Каквото и да напишем ще бъде малко недостатъчно....за вас, и вашето човешко отношение към хората, останали в беда...! Желая ви весели празници, здраве, много любов, лични успехи“, коментират последователи на Мартинов в социалните мрежи.

fbpost
*И понеже Коледа наближава, а ние от Woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци!
Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.