Автор
Woman.bg

Сори! Никой не иска да гледа снимките ти от плажа

Съжалявамe, че разбиваме илюзиите ви, но ще направите огромна услуга на всички, ако запазите снимките от почивката ви само за себе си. И в никакъв случай не ги качвайте във Facebook, колкото и да ви се иска да ги покажете на приятелите ви, пише profit.bg. Разбира се, майка ви и най-близките ви с удоволствие ще ги харесат, но снимките със сигурност ще подразнят повечето от останалите ви приятели в социалната мрежа, посочва британският Metro. Всъщност, 73% от хората признават, че се дразнят, когато виждат онлайн кадри от почивката на други хора. Това сочат данните от ново изследване, поръчана от застрахователната компания Aviva. То сочи още, че най-непопулярната поза е да снимате краката си на плажа. Нещо, което много хора правят. И освен това го публикуват в социалните мрежи.


Това може да подразни три четвърти от техните приятели във Facebook. Изследването обаче показва още, че 77% от хората публикуват ваканционни снимки, въпреки че се дразнят от кадрите на другите. От тях един на всеки пет го прави, за да покаже къде е, а един на всеки десет, за да накара другите да му завиждат.


"Отдавна са минало дните, в които за първи път виждахме ваканционните си снимки, след като ги проявим. Сега споделяме нашите ваканционни спомени веднага, щом се случат, и с много по-широк кръг приятели и семейство“, добавя той.