Спайската Гери Халиуел е съкрушена: Внезапно почина брат ѝ Макс

24 ноември 2021 | 16:11
2321
4
Снимки: Getty/Images, Instagram
4

Бившата Spice Girl Гери Халиуел, днес Хорнър, не е на себе си от мъка след внезапната смърт на по-големия ѝ брат, който почина на 54 години в дома си.

Макс Халиуел е постъпил в интензивно отделение в болница Уотфорд миналата седмица, след като се е почувствал зле в дома си Беркхамстед, Хертфордшир.Известно е, че Гери и Макс са изключително близки. Именно той ѝ помага да избяга от Великобритания след настъпилия хаос около групата, когато тя ненадейно решава да напусне Spice Girls в пика им през 1998 г.

През август тази година Макс отпразнува 30-тата годишнина от сватбата си със съпругата си Сю, от която има две деца – Лусия и Марк, които днес скърбят за смъртта му.Колеги, работили с него в Mitsubishi, описват Макс пред MailOnline, като „страхотен човек“ и „страстен защитник на околната среда“ и „непоклатим фен на колите и мотоциклетите“. Макс е работил като изпълнителен директор на компания за зелени технологии, а тази година те бил назначен и на длъжността заместник-председател на Асоциацията на термопомпите.

За момента все още не е ясна причината за смъртта. Предстои разследване, за да се установи какво може да я е предизвикало. По време на фаталния инцидент Гери е била в Близкия изток със съпруга си, шефът на Формула 1 Кристиан Хорнър, подготвящ се за Гран при в Катар миналата сряда, когато Халиуел се е разболял.


"Тя не знае на кой свят се намира от мъка, обичаше го толкова много", споделя близък до певицата пред изданието.

Това не е първата тежка загуба за Гери на човек от семейството ѝ, отишъл си на твърде ранна възраст. Тя едва успяла да се изправи на краката си след внезапната смърт на баща им Лорънс, който починал от сърдечен удар през 1993 г, припомнят от MailOnline.

 

Четете още: Синът на Джина Лолобриджида ѝ сложи попечител заради младо гадже?

Още по темата

Коментари

4 Плюс
  25 ноември 2021 | 10:39 отговор
 

Плюс

 
3
  25 ноември 2021 | 10:38 отговор
 

 
2 Мен
  25 ноември 2021 | 08:56 отговор
 

Вижте умрелия на какво прилича - продукт на сношение между първи братовчеди !

 
 
Еми...
25 ноември 2021 | 10:06

Изглежда точно като вашето семейство. Слочаенос?

1
  24 ноември 2021 | 16:32 отговор
 

Много е дърта, вече не става за секс.

 
 
24 ноември 2021 | 17:48

ако, пак няма да те огрее

Добави Коментар

Най-четени