Стефан спечели "България търси талант" и каза какво ще прави с 50-те бона

15 май 2022 | 22:54
9340
3
bTV
3

6-годишен гайдар спечели бляскавия финал на живо на осмия сезон на “България търси талант”. Малкият Стефан Иванов обеща да почерпи само Евелин Костова с парите от наградата от 50 000 лева. Малкото момче, което се превърна в абсолютен любимец на зрителите още в началото на шоуто, видимо се вълнуваше и едва говореше, след като разбра, че преборва още 11 състезатели в оспорваната надпревара.

Красивата актриса Евелени Костова, която е член на журито, днес празнува рожден ден и сигурно за това си заслужи почерпка от победителя. Финалът започна с най-новото горещо парче на Homelesz и Ъпсурт. Hotnews.bg припомня, че Ицо Хазарта бе един от най-любимите членове на журито в риалити предаването, но в момента не може да участва, защото е депутат.

Подгласници на Стефан станаха танцов състав към Читалище „Наука – 1901 г.“ гр. Ябланица и балет „Вега“.

На финала всичко бе изцяло в ръцете на зрителите, които определиха с гласа си победителя в осмия сезон. Очарователното жури в лицето на Катето Евро, Евелин Костова, проф.Тодор Кантарджиев и Николаос имаше право само да забавлява, да се наслаждава и да коментира изпълненията на сцената.

Още по темата

Коментари

3 Веса
  19 май 2022 | 07:58 отговор
 

Момченцето е чудесно но трябва да има възрастова граница за да може тези пари лично таланта да си ги ползува

 
2 ИЛИЯ ВЪЛКОВ YULL BROWN
  18 май 2022 | 19:37 отговор
 

КРАЙ НА МИЗЕРИЯТА !!! БЪЛГАРСКА ЕВТИНА ЕНЕРГИЯ С “БУЛГАР БРАУН ГАЗ“ “ТЕХНОЛОГИЯ ЗА БРАУНОВ ГАЗ И ПОЛИМЕТАЛИ ОТ МОРСКА ВОДА “ ОТ ИНЖ. ЧАВДАР КАМЕНАРОВ И ИНЖ. ПЛАМЕН КАМЕНАРОВ !!! ИЗЛИЗА ЧИСТА ПИТЕЙНА ВОДА !!! ОСВЕН ТОВА БРАУНГАЗ УНИЩОЖАВА БИТОВИ И РАДИОАКТИВНИ ОТПАДЪЦИ !!!

 
1 Вени п
  16 май 2022 | 13:48 отговор
 

Браво!! Пожелавам му много успехи за напред!!Да бъде здрав и успешен !!!

 

Добави Коментар

Най-четени