Автор
Woman.bg

Стил и класа: Лили Иванова на наградите "Икар"

Снощи в Народен театър "Иван Вазов" бяха раздадени наградите "Икар".

Тържествената церемония започна с голяма изненада - появата на сцената на Лили Иванова, която изпълни новата си песен "Главна роля". Интересна беше появата на певицата пред публиката - чрез подвижна платформа, която я изкачи на самата сцена.

Певицата беше заложила отново на черен тоалет - рокля и елегантно сако. Долната част на роклята ѝ беше разкроена - по-дълга отзад и в по-къс вариант отпред. Стил и класа!

След музикалното си изпълнение Лили Иванова слезе от сцената, а малко по-късно се появи отново, за да приеме голямото отличие - специална награда "Икар" на Съюза на артистите за изключителен принос към българската култура и музика.

Водещият на церемонията Александър Кадиев внесе настроение, като се пошегува с певицата. Той покани на сцената столичния кмет Йорданка Фандъкова, която носеше цвете за Лили Иванва. Самата певица попита дали да остане на сцената, а с присъщото си чувство за хумор синът на Катето Евро развесели всички гости в залата, като каза: "Направете, каквото пожелаете. Не се е родил някой, който да ви се бърка."

Лили остана на сцената и получи орхидея от г-жа Фандъкова, а след това развълнувано благодари за голямото отличие, което получи.