Някои от най-известните и зашеметяващи звезди на Холивуд вече са над 40 г.

Въпреки това те продължават да блестят на червения килим и да излъчват зрелостта и свежестта на своята възраст.

Част от тях признават, че са се възползвали от услугите на пластичната хирургия, други не.

Но така или иначе те са тук и по всички личи, че ще можем да им се наслаждаваме още дълго време.

Дженифър Лопес – Тя навърши 40 г. през изминалата година и продължава да бъде все така бляскава и впечатляваща. Джени стана дори майка на близнаци, но това не й попречи да възвърне емблематичните си форми и дори да се състезава в триатлон.

Салма Хайек – можете ли да си представите, че горещото момиче от филма „Десперадо” е вече майка и е на 43? Е, това е факт, който не пречи на Салма да изглежда все така невероятно.

Никол Кидман – една от най-известните червенокоски в света – Никол Кидман е вече на 42 г. За това време тя успя да изживее една бурна любов с Том Круз, а след това да прелети в обятията на Кийт Ърбън и да му роди дъщеричка.

Кари Брадшоу и Сара Джесика Паркър са вече на 44 г. Независимо от това двете продължават да са на гребена на вълната и в момента Сара се снима в продължението на филма, който я направи известна, когато беше на 33.

Дженъфир Анистън – Съвсем скоро Рейчъл … ъъъ Дженифър Анистън ще навърши 41 г. Въпреки хилядите си неуспехи в личния живот, Джен продължава да бъде усмихната на червения килим, да се снима в романтични комедии и да изглежда невероятно.

Съвсем скоро 43-годишната Хали Бери беше „коронована” за най-сексапилната жена в света. Времето определено не се е отразило нито на лицето, нито на фигурата й.

Кортни Кокс – Наскоро Кортни призна, че си е правила процедура с ботокс и наистина съжалява за нея, така или иначе тя изглежда страхотно на 45 г.

Кайли Миноуг – Кайли пречина 40-те, пребори се с рака и продължава да изглежда все така свежа, с неизменната си усмивка на лице.

Деми Мур – Деми отрича да се е подлагала на пластични операции, въпреки това преди време британският вестник Daily Mail излезе с информация, че звездата е похарчила цели 500 000 долара за различни естетични процедури. Така или иначе Деми изглежда невероятно за своите 47 години.

Ел Макферсън – можете ли да повярвате, че на 45 г. Ел Макферсън все още може да се похвали с Тялото, което я направи един от най-известните модели в света, а освен това има 2-ма сина?

Снимки: Getty Images/Guliver

Тъй като преценихме, че анкетата ни ще ви затрудни, имате вариант да гласувате за няколко дами: