Страшно пророчество: ето какво предрече за България Ванга през 2021-а

18 ноември 2020 | 09:25
27429
15
Снимки: Getty, Wikipedia, Pexels
15

За нея говорят милиони по света. 24 години след смъртта ѝ предсказанията ѝ вълнуват хора от всички краища на планетата, а неотдавна световните медии дори я нарекоха "Балканския Нострадамус". Изследователи твърдят, че близо 85% от прогнозите ѝ са изпълнени до този момент. Според тях тя е предсказала атаките на 11 септември в Ню Йорк, цунамито в Япония от 2004 г. и възхода на исляма. Смята се, че е пророкувала още и значителни събития, стигащи чак до 5079 г. – годината, когато щял да дойде краят на света. Тя е българската пророчица Ванга, а ние ще спрем вниманието си на предсказанията, които прочутата врачка от Петрич е направила за 2021 г.

Нашествие на екстремисти


Малко преди да издъхне на 85-годишна възраст, Ванга предсказала, че през 2021 г. "нашествие на екстремисти" ще залее Европа. По думите ѝ континентът ни щял да бъде изправен пред заплахата от химически атаки от "нашествениците". Ванга прогнозирала също така и икономическа криза за Европа.

Покушение срещу руския президент Владимир Путин

Опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин е сред прогнозите на ясновидката. По думите ѝ заплахата срещу лидера на Кремъл щяла да дойде от недоволни хора в държавата. Дори има слух, че Путин възнамерявал да се оттегли от поста си по-рано от предвиденото именно заради пророчеството на Ванга. Дали това наистина ще се случи, предстои да разберем.Катаклизми и природни бедствия

Петричката врачка пророкувала и редица катаклизми и бедствия над света. Според нея съзнанието на хората щяло да претърпи абсолютна промяна. По думите ѝ 2021 г. щяла да бъде белязана от много трудни времена и изпитания за цялото човечество.

Конфликт и омраза на верска основа

Между хората щял да възникне остър конфликт на верска основа. Религиите ще разделят хората помежду им, създавайки напрегнати отношения в целия свят.Живот в Космоса


В периода около 2021 г. учените ще докажат, че има извънземен живот. Ще стане ясно как животът на Земята се е зародил за първи път. Според пророчествата на Ванга след 200 години човечеството ще влезе в близък контакт със своите духовни братя и сестри от други светове.

Гориво от слънчева светлина

Според ясновидката в близките десетилетия след 2021 г. производството на бензин ще спре, като вместо него човечеството ще се научи да използва слънчевата светлина като гориво. Според описанията на пророчицата автомобилите и влаковете щели да "летят с помощта на слънчев лъч". Имайки предвид факта, че през последните години темата за слънчевата енергия се дискутира все по-често, прогнозата на Ванга не звучи никак футуристично.

Могъщ дракон ще завладее света

"Могъщ дракон ще завладее човечеството. Трите гиганта ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари. Виждам числата 100, 5 и много нули" – така звучи едно от най-мистериозните пророчества на Ванга. Според някои тълкуватели трите гиганти са Китай, Русия и Индия. Основният обаче е Китай, чийто символ е именно драконът.

Напоследък голяма част от тълкувателите свързват пророчеството с пандемията от новия коронавирус, тръгнал именно от Китай. Сред най-популярните конспиративни теории е, че китайското правителство е създало коронавируса като био оръжие срещу САЩ и Европа. Според теорията по този начин Китай ще отслаби икономиките както на Северна Америка, така и на страните по целия свят. 

 

Четете още: Ванга: Семейството е свято! Не се делете, децата страдат, а и вие хаир няма да видите!

Коментари

15
  23 януари 2021 | 09:17 отговор
 

 
14 Науката го откри преди 4 години
  31 декември 2020 | 19:45 отговор
 

Вече е научно доказано, че ние сме марсианци смесени с питекантропи за да оцелеем на новата планета.

 
13 феноменално прост и тъп народ
  19 декември 2020 | 11:01 отговор
 

Феномен е простотията ви...

 
12 куку
  19 декември 2020 | 11:00 отговор
 

Ето какво ви предричам аз понеже съм образована...Управлявате един беден и прост народ като шарлатани с врачки и религии, а вие се наслаждавате на парите си и се подигравате с тъпата сган, която ви се връзва на простотиите. Вместо държавата да се реставрира и да се повишат запалтите сте приковали бедната маса да ви чете простотиите в нета и гледа селянията по телевизията. Вместо да образовате хорате и да повишите стандарта го занимавате с мистика, за да се чувстват като в някаква прокълната приказка и живота им да мине в бедност и мъка. Държите масата бедна, за да се чувствате като крале и кралици, а реално сте пълни шарлатани.

 
 
Mari
29 януари 2021 | 21:32

На 1000 % е вярно което сте написали!

11
  21 ноември 2020 | 16:43 отговор
 

За извънземния живот не вярвам Ванга да го е казала

 
10 ВЛичев
  20 ноември 2020 | 20:33 отговор
 

Има ли нещо свято за нас Българите?Докога ще хулите тази свята жена помогнала на хиляди хора в BG и извън пределите ни?Какви ли неща не измисляте от нейно име.Хора,който не са били при нея не могат и нямат морално право да я коментират/лично мнение/!СРАМОТА!!!!

 
9 вражалец
  19 ноември 2020 | 14:04 отговор
 

курск ке потъне и цял свят ще го оплаква и всички се смееха докато курск се оказа подводница и потъна и какво ако срещу путин има покушение трудно се убива христос защото сам се е жертвал за хората това се използва като тактика от мюсулманите които атакуват европа а една от тезите е че ванга е убита за да няма българия такава мощна ясновидка сещаме се от КОЙ нали

 
8 Златка
  18 ноември 2020 | 21:35 отговор
 

Ванга беше феномен с нейното пророчество.Аз и вярвам.Преди много години се наложи моите родители да я посетят..Всичко,което им каза така и стана.Затова не бъдете невярващи в това,което е предсказала баба Ванга.Моля Ви.

 
7
  18 ноември 2020 | 14:17 отговор
 

Какво квичите бе, швестери? Като не ви харесва, не четете. Педали смотани!

 
6 ото
  18 ноември 2020 | 12:47 отговор
 

в азия нито една нормална дъжава ли няма, ааа не знаех, аз пък все съм си мислел ,че туй япония , южна корея , китай са голяма работа пък то ква била сташната истина, 4 - км ме зовеее

 

Добави Коментар

Най-четени