Страшно пророчество: ето какво предрече за България Ванга през 2021-а

18 ноември 2020 | 09:25
27441
15
Снимки: Getty, Wikipedia, Pexels
15

За нея говорят милиони по света. 24 години след смъртта ѝ предсказанията ѝ вълнуват хора от всички краища на планетата, а неотдавна световните медии дори я нарекоха "Балканския Нострадамус". Изследователи твърдят, че близо 85% от прогнозите ѝ са изпълнени до този момент. Според тях тя е предсказала атаките на 11 септември в Ню Йорк, цунамито в Япония от 2004 г. и възхода на исляма. Смята се, че е пророкувала още и значителни събития, стигащи чак до 5079 г. – годината, когато щял да дойде краят на света. Тя е българската пророчица Ванга, а ние ще спрем вниманието си на предсказанията, които прочутата врачка от Петрич е направила за 2021 г.

Нашествие на екстремисти


Малко преди да издъхне на 85-годишна възраст, Ванга предсказала, че през 2021 г. "нашествие на екстремисти" ще залее Европа. По думите ѝ континентът ни щял да бъде изправен пред заплахата от химически атаки от "нашествениците". Ванга прогнозирала също така и икономическа криза за Европа.

Покушение срещу руския президент Владимир Путин

Опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин е сред прогнозите на ясновидката. По думите ѝ заплахата срещу лидера на Кремъл щяла да дойде от недоволни хора в държавата. Дори има слух, че Путин възнамерявал да се оттегли от поста си по-рано от предвиденото именно заради пророчеството на Ванга. Дали това наистина ще се случи, предстои да разберем.Катаклизми и природни бедствия

Петричката врачка пророкувала и редица катаклизми и бедствия над света. Според нея съзнанието на хората щяло да претърпи абсолютна промяна. По думите ѝ 2021 г. щяла да бъде белязана от много трудни времена и изпитания за цялото човечество.

Конфликт и омраза на верска основа

Между хората щял да възникне остър конфликт на верска основа. Религиите ще разделят хората помежду им, създавайки напрегнати отношения в целия свят.Живот в Космоса


В периода около 2021 г. учените ще докажат, че има извънземен живот. Ще стане ясно как животът на Земята се е зародил за първи път. Според пророчествата на Ванга след 200 години човечеството ще влезе в близък контакт със своите духовни братя и сестри от други светове.

Гориво от слънчева светлина

Според ясновидката в близките десетилетия след 2021 г. производството на бензин ще спре, като вместо него човечеството ще се научи да използва слънчевата светлина като гориво. Според описанията на пророчицата автомобилите и влаковете щели да "летят с помощта на слънчев лъч". Имайки предвид факта, че през последните години темата за слънчевата енергия се дискутира все по-често, прогнозата на Ванга не звучи никак футуристично.

Могъщ дракон ще завладее света

"Могъщ дракон ще завладее човечеството. Трите гиганта ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари. Виждам числата 100, 5 и много нули" – така звучи едно от най-мистериозните пророчества на Ванга. Според някои тълкуватели трите гиганти са Китай, Русия и Индия. Основният обаче е Китай, чийто символ е именно драконът.

Напоследък голяма част от тълкувателите свързват пророчеството с пандемията от новия коронавирус, тръгнал именно от Китай. Сред най-популярните конспиративни теории е, че китайското правителство е създало коронавируса като био оръжие срещу САЩ и Европа. Според теорията по този начин Китай ще отслаби икономиките както на Северна Америка, така и на страните по целия свят. 

 

Четете още: Ванга: Семейството е свято! Не се делете, децата страдат, а и вие хаир няма да видите!

Коментари

5 гън
  18 ноември 2020 | 12:43 отговор
 

ха ха ха , не знаех, че европейската българия е по напред и по добре от китай ха ха ха

 
4 Пфт
  18 ноември 2020 | 12:29 отговор
 

Тая сатанистка лъжепророчица хвърли фира и сега гори в ада. От години е там ама още предсказания в медиите се появяват. Няма ли какво друго да пишете?

 
3 Страшната глупост
  18 ноември 2020 | 11:07 отговор
 

Какво ченге е била Ванга. Това е нелепост което го говориш. Да тя беше използуване от ДС и КГБ, но никога не е служила на тях. Ето изказването че Путин ще се отегли или ще му направят атентат не е в интерес на Путин и КГБ или ФСБ.

 
 
Страшната истина:
18 ноември 2020 | 11:22

Вранга цял живот хвалеше Русийката и дори в тази статия хвали Китай. Ти си лумпен и смешник. В Азия няма нито една нормална държава дори с минимум човешки права. Отивай там и лапай на Путин и китайците, не ми ги хвали от европейската България, глупак!

2 Страшната истина:
  18 ноември 2020 | 10:34 отговор
 

Вранга беше ченге на Държавна сигурност. Спрете да и пропагандирате глупостите.

 
1
  18 ноември 2020 | 10:07 отговор
 

врели-некипели , както обикновено

 

Добави Коментар

Най-четени