Съмнително! Приятел на Денис Теофиков арестуван заради трагедията

Броени дни след като мистериозната смърт на младия и харизматичен фолкпевец Денис Теофиков потресе цялата ни страна, вече има арестуван човек, пише Lupa.bg, позовавайки се на свой източник в МВР.

Неговото име е Анжел Танков и е на същата възраст като Денис - 21 години. Той е бил задържан още в неделя и оставен за постоянно в ареста във вторник, след като първоначалната му мярка е била удължена. Анжел е бил приятел на талантливия изпълнител, полетял от 7-и етаж на 24 октомври.

View post on Instagram
 

"На този етап работим по няколко версии", лаконични бяха от полицията и отказаха да предоставят допълнителни подробности за ареста на Танков, но потвърдиха за задържането му, допълват от медията.

Отново повтаряме, че това не е официална информация. Но според източника на Lupa.bg Анжел Танков е бил задържан с мотив, че в апартамента, в който той живее в "Цариградски комплекс" в столичния квартал "Дружба" и от който певецът Денис Теофиков е полетял от терасата, е открита дрога.

View post on Instagram
 

Полицаите са намерили 1 грам кокаин, около 2 грама амфетамини, както и 18 топчета тревиста маса, която при полевия тест е реагирала на марихуана. Младият мъж се държал неадекватно, очевидно под влияние на наркотици. Станало ясно, че родителите му са собствениците на апартамента, в който е станал инцидента. 21-годишният Анжел живеел там и редовно правел безпаметни партита. Някои дори смятат, че е дилър на наркотици.

View post on Instagram
 


Денис Теофиков е бил близък приятел на младежа. Той е отишъл в дома му в събота вечерта заедно с приятелката си, с която се скарват. Не е ясно кое е довело до скачането му от 7-ия етаж. Не се изключва и версията, че младата звезда на фолка може и да е блъснат.

Междувременно колега на Теохиков, с когото са били изключително близки приятели - Антонио, спряган за новата надежда на "Пайнер", сподели болката си от загубата на Денис и не спира да плаче и страда заради неговата внезапна кончина. Подобно на дуги колеги на покойния певец от музикалния бранш, които заляха социалните мрежи с негови снимки, видеа и спомени, и Антонио изрази мъката си по младия музикант, като разкри, че като негов близък приятел, брат и колега преустановява участията си в период за 40 дни.

View post on Instagram
 

Антонио не спира да публикува спомени с дългогодишния си приятел и все още не може да повярва какво се е случило. "Ти беше моето малко братче, ти ми беше мотивацията да бъда успешен, ти беше човекът до мен. Вече си една звездичка на небето, която искам да бъде до мен винаги", пише още изпълнителят.

Четете още: Ето кога е погребението на Денис Теофиков и причината за самоубийството му