Сушата в Европа доказва пророчеството на Ванга, че водата ще изчезне. Но ето какво още казва тя

17 август 2022 | 13:44
7417
8
Инстаграм, Getty images
8

Още едно от предсказанията на баба Ванга е на път да се сбъдне. За 2022 г. пророчицата приживе е видяла множество природни бедствия, които ще сполетят човечеството, както и възможни войни и неочаквани политически промени.

Изследователите на известната ясновидка твърдят, че 85% от нейните прогнози са изпълнени до този момент.

Сред пророчествата на Ванга, които вече са се сбъднали са разпадането на Съветския съюз, трагедията на 11 септември 2001 г., смъртта на принцеса Даяна, аварията в „Чернобил“.

Едно от предсказанията ѝ за 2022 г. наистина изглежда тревожно. Според думите на баба Ванга големи градове в световен мащаб ще бъдат засегнати от недостиг на вода поради суша тази година.

"Всичкото скрито злато ще излезе на повърхността на Земята, но ще се скрие водата. Така е определено!"

"Водата ще стане по-скъпа от черното злато (петролът), а един ден тя напълно ще изчезне."

"Ке дойде ден - в златни паници ке ядете и в медни чаши ке пиете, но вода нема да имате."

"Пчелите ще измрат. Млякото ще стане отровно. Ще затваряте вода в буркани", казва пророчицата.

И ето че нейните предсказания сякаш се сбъдват...

Преди дни беше съобщено, че правителствата на Португалия и Италия препоръчват на гражданите си да се опитат да ограничат използването на вода. Твърди се, че Италия преминава през най-лошата си суша от 50-те години на миналия век. Изглежда тя отново е била права.

На някои места Лоара вече може да се прекоси пеша. Най-дългата река на Франция никога не е текла толкова бавно.

Рейн бързо става непроходима за движение на баржи. В Италия нивото на река По е с 2 метра по-ниско от обичайното, което води до съсипване на реколтата.

Най-голямото езеро в Италия "Гарда" е засегнато от невижданата от 70 години в страната суша. Кадри от дрон показват, че водата е намаляла значително, в резултат на което на един от островите в езерото се е образувал нов каменист плаж.

Сърбия извършва драгиране на Дунав.

Във Великобритания - страна, известна с дъждовното си време - компаниите за водоснабдяване призоваха своите клиенти да икономисват всяка възможна капка вода заради гореща вълна, като разпространиха някои необичайни съвети, съобщи Франс прес, предаде БТА.

Британската водоснабдителна компания “Yorkshire Water” обяви на 12 август, че ще въведе определени ограничения от 26 август с мотива, че в части от района на Северна Англия са паднали най-малко валежи, откакто са започнали да се регистрират преди повече от 130 години, съобщава Ройтерс.„Изключително горещото и сухо време причини изчезването на водата в реките в Йоркшир и нашите резервоари са с около 20 процента по-ниски, отколкото бихме очаквали за това време на годината“, казаха от компанията.


Още по темата

Коментари

8 Краско
  19 август 2022 | 12:08 отговор
 

Ами като изсякохте горите, сега ще ми пиете от к@р@...

 
7 Да
  18 август 2022 | 20:48 отговор
 

Система Harp в действие .

 
6 Алина
  18 август 2022 | 08:05 отговор
 

страшен...

 
5 село
  17 август 2022 | 18:10 отговор
 

Морето,ке ДОЙДЕ,до Сливен.ЧАКАМ,С НЕТЪРПЕНИЕ.

 
4 Бивш от МВР
  17 август 2022 | 17:18 отговор
 

Петков на 01.06.2015 при 12:30 Ето я хубавицата Надка ...

 
3 Бивш от МВР
  17 август 2022 | 16:54 отговор
 

Ама за баба яга биляна гавазова що да речем и бивш от бтв

 
2 Бивш от МВР
  17 август 2022 | 16:45 отговор
 

Весела, че ти ходила ли си на "екстрасенс" че да ти предскаже.

 
 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 16:46

N-Trance - Electronic Pleasure (Poison Beat Remix)

1 Бивш от МВР
  17 август 2022 | 16:33 отговор
 

ВЕСЕЛА ГЕОРГИЕВА - Poison Beat feat. Etolie Vipe - The World Will Survive (Original Mix)

 
 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 16:34

Весела, че тя и джуна от бившио ссср не можа да си предскаже като нострадамус, абе ей така ако обикновени хора от плът и кръв си предсказвахме .

 
Бивш от МВР
17 август 2022 | 16:36

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила. ............................................................................................................................................. Че грозна циганко наша надка nadejda дойчева, че с твоята гадна циганска мутра, че кво си прави твоето братче сатанист за оня цецо, цецо черния циганин с още по черната му циганска душа, че едно време в един друг форум някакво сатанинско с "1111" число ми показва, като в гугъл излиза, че е на някакъв ангел на смъртта, самаил или самаел !!! ........................................................................................................................................... !!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Че грозна циганко наша надка nadejda дойчева, че с твоята гадна циганска мутра, че нали знаеш, че въпросния цецо мангал и сатанист поне на снимка съм го виждал, както гледам теб на тази снимка.

Добави Коментар

Най-четени