Съсипаха го: Режат сцената с Крис Нот от финала на 'И просто ей така'

07 януари 2022 | 12:20
1268
2
Снимки: Getty Images
2

Изглежда с кариерата на актьора Крис Нот е свършено. След всичките негативи, които понесе той заради обвиненията към него в сексуални посегателства, се оказва, че сега и кадрите с негово участие във финалния епизод на сериала „И просто ей така“ ще бъдат изрязани. Последната серия от продължението на „Сексът и градът“ ще бъде излъчена на 3 февруари.

Първоначалният замисъл героят на Нот Тузаря, който почина изненадващо в първи епизод, да се появи във финала бил преразгледан и сценаристите преценили, че сцената не е от съществено значение за сюжета.

Тузаря трябвало да се появи във фантазиите на Кари Брадшоу, докато тя разпръсква пепелта му от мост в Париж. От НВО отказват коментар по информацията.

Крис Нот беше обвинен в сексуално насилие от три жени. Самият актьор отрича обвиненията, но потвърждава, че е имал контакти с две от дамите, но по взаимно съгласие. 

След оплакванията той изгуби няколко от договорите, които беше сключил, сред които тези с американските канали CBS и "Universal Television".

Коментари

2 Еми
  07 януари 2022 | 13:37 отговор
 

Ако беше ебал само травестита от воман беге, немаше с пръст да го закачат.

 
1
  07 януари 2022 | 13:06 отговор
 

Твърде много скорост набра вече тази глупост и твърде далеч отиде. Откакто в графата "сексуално насилие" влиза всяка покана, дума, намек, комплимент отправени към мен от мъж, с когото не искам /или поне в момента/ да имам нещо общо, това се превърна в извращение спрямо мъжете. При условие, че всички знаем как точно се практикува в Холивуд и как много жени си проправят с готовност път нагоре през нечии легла /не ги упреквам, практикуват правото си на свободен избор и никого не са задължили/, не виждам защо изведнъж да трябва да се правим на много възмутени. Сексът винаги е бил ще бъде разменна монета между половете. Защо не кажат в какво точно се изразява "сексуалното насилие"? Били са уволнени от дейност или проект, защото са отказали да спят с него? Били са изнасилени? Защото всичко друго извън тези две неща не го приемам за "тормоз". Единици на милиони са мъжете, които ако не им подхранваш надеждите и им кажеш точно и ясно, че не ги искаш, ще се унижават да лазят подире ти и да ти се молят, особено пък мъже с пари. Не може целият живот на даден човек да отива в канала просто защото сега е много модерно жените да бъдат изкарвани винаги жертви. И то при условие, че едно от нещата, които една жена най-трудно прощава на някой мъж, е да не се почувства желана от него и да не иска да спи с нея. Нали затова харчим толкова пари да изглеждаме добре? Хайде стига с това лицемерие!

 

Добави Коментар

Най-четени