Сватба в самолет без предпазни маски и множество гости шокира мрежата! (Снимки и Видео)

Индийска двойка хвърли интернет потребителите в потрес, след като сподели кадри и видео от брачната си церемония. Това, което шокира мрежата, е мястото, на което двамата влюбени се врекоха във вечна вярност.

За да направят събитието си незабравимо и различно, булката и младоженецът, чиято самоличност не се разкрива, наели самолет. В него двамата се венчали в облаците пред 161 гости, нарушавайки по този начин противоепидемичните мерки в страната, пише "Дейли мейл".

По време на бракосъчетанието самолетът на компания "Спайсджет" се бил насочил към град Бангалор и прелиташе над храма Минакши в град Мадурай.

Видеозаписи и снимки от церемонията бяха бързо разпространени в социалните мрежи. От тях ясно се вижда, че никой от приставащите на небесната венчавка не носи маска и не спазва мерките за физическа дистанция, нарушавайки по този начин наложените противоепидемични мерки в борбата срещу коронавируса.

В Индия, която беше силно засегната от пандемията от COVID-19, броят на жертвите надхвърли 300 000 души, припомнят от медията.

Към момента ръководството на индийската гражданска авиация провежда следствие по случая, а членовете на екипажа временно са отстранени. Възмутени потребители настояват компанията "Скайджет" да санкционира младоженците и техните гости, както и да им бъде отнето правото на полети във въздушното пространство над Индия.

По закон по-голямата част от щатите в Индия позволяват провеждането на тържества от подобен характер със самолет, но при максимум от 50 души.

Четете още: Ивайло Караньотов за развода с Аня Пенчева: Стига, лъжа е!