Автор
Woman.bg

"Светът е мой" - новата песен на Маги Джанаварова

Голямата изненада в дебютния албум на третия български Мюзик Айдъл Маги Джанаварова е песен, записана заедно с МИРО.

Песента със заглавие "Светът е мой" ще бъде вторият сингъл от току-що излезналия на пазара първи албум на изпълнителката.

Текстът е написан от самите Миро и Маги, а музиката е дело на скандинавските саунд дизайнери Уил Симс, Хайки Лиматайнен и Нале Алштед, автори от Universal Music Publishing.

Песента е написана специално за Маги. След като изгледали всички нейни изпълнения по време на предаването, те много харесали младата сладурана.

Вече доста популярните в цяла Европа музикални продуценти й предложили тази песен. „Светът е мой" е изключително позитивно и заредено с усмивка поп парче.

Записите са осъществени в две студиа - вокалите в студио Trinity, а инструменталите и смесването - в Monte Music. Парчето е дообработено в Щатите от Грами-носителя Брайън Гарднър.

Като гост музиканти се изявяват Боян Ковачев на китара и Бисер Иванов на китара и саз /ирански струнен инструмент, чието звучене много прилича на микс между бузуки и цитра/.

За първия ден от снимките на клипа на „Светът е мой" режисьорът Александър Моллов избрал сцената на Rainbow Plaza. Там била пресъздадена обстановката на голям и бляскав поп концерт - с много светлини, диско топки и танцьори.

За стайлинга на всички във видеото се погрижила Мина Кайе.

Източник: mono.bg
Снимка Маги: Елена Ненкова