Автор
Woman.bg

Светът потъна в тъга: Самолетът, който отлетя и така и не кацна

Изглежда една от най-коментираните теми през последните седмици - изчезването на самолета на Емилиано Сала, ще има печална развръзка.

Преди броени часове стана ясно, че самолетът, в който е летял футболистът и който така и не кацна, е намерен на дъното на Ламанша. Близките му пазеха надежда, че въпреки изчезването на самолета, Емилиано може да е жив. За съжаление обаче, стана ясно, че самолетът на Сала е разбит.

Специална техника е била спусната на дъното на Ламанша, за да се проучат намерените останки. От направените записи е станало ясно, че в разбития самолет има и човешко тяло. Дали то е на футболиста, или на пилата Дейвид Ибътсън, все още не е ясно, разкриват от ВВС.

"За съжаление, във видео от машина, спуснала се на дъното, се вижда тяло на човек между отломките. Отделът за разследвания на въздушните инциденти сега обмисля следващи стъпки, консултирайки се със семействата на пилота и пътника и полицията", разкриха органите, занимаващи се със случая.

"Не мога да повярвам... това е сън, това е кошмар. Отчаян съм", заяви междувременно бащата на футболиста Емилиано Сала.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че на 22 януари от радарите изчезна самолетът, с който Емилиано Сала пътуваше за новия си клуб "Кардиф". 28-годишният нападател бе закупен от тима от Висшата лига за рекордните 15 млн. евро.

Официалното издирване на футболиста бе прекратено след четири дни, но семейството, приятелите и фенове на аржентинеца събраха пари и наеха частен екип, който да продължи търсенето на летателния съд и на Емилиано.

View post on Instagram