Легендарният режисьор Куентин Тарантино стана татко за първи път! Майката на бебето е 36-годишната съпруга на режисьора Даниела, а щастливото събитие се е случило вчера. Новороденото е момченце, но името му все още не е известно. Първородният син на Тарантино е проплакал в болница в Тел Авив, което е било изрично желание на майката, тъй като самата тя е родом от Израел.

Говори се, че двойката, която по настоящем живее в Бевърли Хилс, обмисля да се премести за постоянно в Тел Авив. Новороденото момче е първо дете и за 56-годишния режисьор, и за любимата му, която е с цели 20 години по-млада от него. Разликата във възрастта обаче не пречи на силната им любов, която вече прерасна в щастливо малко семейство.

Култовият режисьор и красивата певица се запознават още през 2009 г., но отношенията им се развиват бавно, а първата им среща е цели 7 години по-късно, през 2016 г. Година по-късно Тарантино и любимата му обявяват годежа си и си казват "Да" през ноември 2018 г. В края на лятото изненадаха феновете си с прекрасната новина, че очакват първата си рожба.

Нетърпеливи сме да научим името на бебето. А вие?

Четете още: Официално потвърдено: "Приятели" се завръща!