И Тити Папазов е диагностициран с Ковид-19. Новината бе съобщена лично от акционера на ФК „Левски“ във фейсбук.

Той сподели емоционално обръщение към последователите си в мрежата, като разкри, че на същата дата, на която е научил, че е болен от новия коронавирус, е починал дядо му преди 43 г.

Тити сам решил да си направи изследване за Ковид-19, след като научил, че човек от близкото му обкръжение е заразен. И ето че пробата на Папазов се оказала положителна. Вижте какво сподели самият той в социалните мрежи:

"На този ден точно преди 43 години почина моя дядо,ген.Костадин Чешмеджиев.Това е човекът на когото съм кръстен.Бог до го прости!
Днес официално разбрах,че съм част от голямата близо 12 милионна група на заразените с Ковид 19. За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация. Предпочитам тук, а не чрез медиите да споделя за болестта.

Съжалявам,че точно в този момент ще трябва да съм под карантина.ФК Левски,изживява най-трудните си моменти,но точно, когато е най-трудно ще си проличи силата и духа на обичайното нещо в държавата ни. Пожелавам на Наско да е жив и здрав,а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се примирявате с моментната ситуация,защото тя може да е само временна.Ако никой не иска да ни помогне,ще си помогнем сами,защото сме милиони.Поне така се пее в една от любимите песни на феновете.Пожелавам живот и здраве на всички българи. Бог да пази България.САМО ЛЕВСКИ!"

Пожелаваме му бързо възстановяване!



Четете още: Любо Киров опериран по спешност