Том Круз подарява имение на Сури за Коледа

19 декември 2012 | 16:32
6726
4
4

Том Круз ще купи къща за 13,5 милиона долара на Сури за Коледа.

Сури Круз ще празнува първата си Коледа след развода на родителите й по-рано тази година със собствено имение в Ню Йорк и пони.

50-годишният актьор ще бъде с 6-годишната Сури за Коледа и не пести пари за скъпи подаръци, включително имение за милиони долари в Ню Йорк, за да има място, където да държи понито си и всичките си играчки.

"Том Круз е решен да превърне тази Коледа в най-хубавата за Сури", съобщи запознат източник пред британското сп. "Грация".

33-годишната Кейти обяви развода си с Том през юни, след което напусна Лос Анджелис и се премести в Ню Йорк със Сури. Те живеят в луксозен апартамент в Манхатън.Актьорът смята да използва имението в Голямата ябълка, когато пристига в града, за да се вижда с дъщеря си и то ще има много стаи за нейното пони и всичките й играчки. "Очевидно в апартамента на Кейти няма място за пони, така че това имение е идеално. Там има много пространство и за нейните играчки, много от които бяха държани на склад, откакто Кейти напусна имението в Ел Ей", съобщи запознат източник.

На премиерата на новия си филм "Джак Рийчър" в Лондон миналата седмица Круз разкри плановете си за Коледа със Сури. "Планирали сме много специални неща, ще бъдем заедно", разкри той, цитиран от БГНЕС.

Още по темата

Коментари

4 Ана
  14 юни 2013 | 19:35 отговор
 

Напълно съгласна с коментар 1: Някой деца заспиват с мечтата утре да има храна на масата,а тове дете ще си има "имение за понито".Безобразие!

 
3 Gabriel
  25 февруари 2013 | 10:54 отговор
 

You keep it up now, udneratsnd? Really good to know.

 
2 Woman.bg
  19 декември 2012 | 16:37 отговор
 

Така е!

 
1 Bu
  19 декември 2012 | 16:34 отговор
 

A nqkude decata gladuvat sas sedmici, tova prosto ne moje da se komentira...

 

Добави Коментар

Най-четени