Топ 5 на най-ужасяващите трансформации на пластичната хирургия

03 март 2018 | 11:11
45399
2
Колажи: Woman.bg
2

В последно време ставаме свидетели на все по-странни, шокиращи и зловещи трансформации на хора, постигнати с помощта на пластичната хирургия. Не, не говорим просто за ботокс, силикон или липосукция. Става дума за нещо, което доскоро и в най-смелите си фантазии не сме предполагали, че можем да доживеем и да видим със собствените си очи. Хора, които искат да заприличат на всичко друго, но не и на човешки създания. Транссексуални дракони, жени-вампири, супергерои от комикси, живи кукли Кен и Барби, хора с талии като на оси и какво ли още не?! Точен отговор на въпроса защо го правят не можем да дадем, но обяснението най- вероятно се крие дълбоко с психиката и травматичните спомени от детството на тези на пръв поглед ексцентрични, но в действителност нещастни личности.

Следват най-ужасяващите метаморфози на хора, случайната среща с които на живо със сигурност ще ви докара до инфаркт:

1. Транссексуалният дракон

Странната история за транссексуалния мъж, превърнал се в жена, а след това преживял нова метаморфоза, потресе света през последните дни. Ева Тиамат Медуза от Бруни в американския щат Тексас изхарчав близо 60 хил. долара, за да заприлича на дракон. Преобразяването на Ева във влечугоподобно започва, след като получава диагнозата ХИВ. Тогава Ева още живее като мъж под рожденото си име Ричард Ернандес. За "да не умре в човешки образ", Ричард/Ева взима твърдото решение да сбъдне голямата си мечта – да се превърне в дракон. Напускайки работата си като заместник-президент на банка, смелият джендър започва да трансформира външността си в драконова, както винаги е искал(а). Причината за това е фактът, че бил изоставен от родителите си на 5-годишна възраст, но се "преродил" под грижите на тексаска гърмяща змия. И така, 56-годишната Ева започва промяната на външността си с големи татуировки, след това си прави пластична операция на носа, премахва ушните си миди, а очните си ябълки оцветява в зелено. Раздвоява езика си и имплантира осем рога на главата си. В плановете си за следващите две години предвижда да похарчи още 40 хил. долара.

2. "Жената вампир" 

Вярвате или не, такава личност съществува. Това е 41-годишната мексиканка Мария Хосе Кристерна. Обсебена от идеята да бъде различна, тя се подлага на безброй хирургични и нехирургични интервенции, за да изглед.жда такава, каквато е днес. 98% от тялото й е покрито с татуировки. Има и платинени импланти на челото, играещи ролата на рога. Мария решава да се преобрази по този зловещ начин, след като години наред е била жертва на тормоз от бившия си съпруг.3. Живата анимационна героиня Джесика Рабит

Пикси Фокс се подлага на стряскащия брой от над 200 операции, за да постигне мечтаната визия и да заприлича на любимата си анимационна героиня Джесика Рабит. Разходите, които прави, за да удовлетвори на собствените си изкривени разбирания за женска красота, е 500 000 паунда?! Сред процедурите по промяната й са: счупване на долната челюст, премахване на цели 6 ребра, многократно уголемяване на устните и подлагане на няколко увеличаващи обема на бюста й операции. Е, сами може да си направите извода от крайният резултат!4. Живият Кен


Един от немалкото последователи на популярната тенденция млади хора да заприличват на живи кукли с помощта на пластичната хирургия, е и Родригес Алвес. За да заприлича на прословутата кукла от мъжки пол, Родриго се подлага на множество пластични интервенции. Наскоро той стана първият мъж в света, който си е премахнал 4 ребра по собствено желание. Мъжът споделя още, че като дете е бил тормозен от съучениците си заради външния си вид. Това е и основният пол за неговата промяна.

5. „Жената котка“

Феновете я нарекоха "Жената котка" заради известните прилики с животното. Любовта й към котките пламва по време на пътешествие из Африка, на което е заедно със съпруга си. След развода Жоселин се решава на нещо странно. Казва на пластичния хирург, че иска да изглежда като дива котка. Джоселин досега е похарчила повече от четири милиона долара само за пластични операции. След тежкия развод със значително по-младия от нея съпруг - търговецът на произведения на изкуството, Алек Уилденщайн през 1997 г., Джоселин Уилденщайн получава 2,5 милиарда долара, и още 100 млн. за всяка следваща година, в продължение на 13 години. Този развод се нарежда в един от най-скъпите разводи на всички времена, а Джоселин става изключително богата жена. След развода си тя продължава да се подлага на пластични операции, противно на изявленията си, че го е правила само, за да задържи съпруга си. Днес жената—котка направо плаши с външния си вид, но според мнозина, няколкото милиарда в банковата й сметка явно са достатъчни, за да бъде обградена постоянно от ухажори. 

Коментари

2
  04 март 2018 | 00:52 отговор
 

Последната е забравила да си имплантира мустак. А тази имитация на Джесика Рабит не е много успешна нещо. Даже не е червенокоса.

 
1
  03 март 2018 | 11:58 отговор
 

Това са много болни, емоционално съсипани същества, които бавно но сигурно се самоубиват.

 

Добави Коментар

Най-четени