Автор
Весела Георгиева

Топ ескперти от архитектурата и интериорния дизайн ще бъдат част от Домът на бъдещето 2022

Остават две седмици до новото издание на форума “Домът на бъдещето 2022“, който ще събере топ експерти от водещи компании в сферата на архитектурата, интериорния дизайн и модернизацията, за да очертаят тенденциите в бранша. Събитието ще отвори дискусия и към теми като цените на имотите и инвестициите в жилища, а модератор на панелните дискусии ще бъде Мария Силвестър.

„Домът на бъдещето 2022“ ще се излъчва онлайн на profit.bg, novini.bg, woman.bg и idei.bg, както и в социалните им канали.

Дискусиите ще бъдат обединени в четири панела: „Зелен дом“, „Красив дом“, „Достъпен дом“, „Умен и сигурен дом“. Форумът ще стартира с теми за устойчивост и зелени решения. Инж. Наталия Петрова, мениджър Бизнес развитие в направление „Системи за домашна автоматизация“ в Schneider Electric, ще разкаже защо компанията е глобален лидер в енергийния мениджмънт и автоматизацията с богато продуктово портфолио за електроразпределение. Иван Иванов, мениджър Бизнес развитие на „Home of Wool“ пък ще представи предимствата на вълната пред синтетичните материали за матраци и мека мебел.

Дискусионният панел „Красив дом“ ще събере на една маса топ експертите в страната с фокус върху архитектура и интериор. Борис Главчовски, управител на Хьорман България, ще представи тенденциите при интериорните врати, а д-р архитект Даниела Иванова-Узунова, която е ръководител „Изследване и развитие“ в Кнауф България, ще разкаже какво представлява Кнауф Клийнео и как пречиства въздуха.

В панела „Достъпен дом“ ще бъдат дискутирани теми, свързани с най-търсените имоти и защо недвижимостите са една от най-добрите инвестиции. Управителят на една от най-големите агенции за недвижими имоти у нас - Иван Козарев от Arco Real Estate, ще представи част от най-добрите предложения на този пазар към момента.

Участие в панела ще вземат още ръководителят на отдел „Управление на търговски партньори“ в ОББ Борислав Гостев и интериорният дизайнер и автор на блога mila.land, thehouse.social - Мила Владиславова. Тя ще разкрие трикове и съвети за бюджетен, достъпен и ефектен интериор.

По време на панел „Умен и Сигурен дом“ пред камерите ще застане Петър Петров, който е съосновател и управител на студио „INDORIO“ и „INDORIO Art“.Събитието „Домът на бъдещето“ се провежда със съдействието на Хьорман България и Шнайдер Електрик.