21-то Световно първенство по футбол приключи официално и дистанционното бе тържествено предадено от мъжете на нежната половина в семейството.

А новият шампион е националният отбор на Франция. За втори път французите взимат трофея (първият бе през 1998 година), а за първи път в своята футболна история - хърватите стигат до финал и за тях остана почетното второ място.

Близо 15 минути продължи закриващата церемония на Световното, което тази година се проведе в Русия. На терена се появиха Уил Смит, който освен актьор е и рапър и композитор, Ники Джем и косоварката Ера Истрефи, които изпълниха официалния химн на Мондиала - Live It Up. Те изпълниха парчето на сцена, която беше във формата на златна звезда.

Една от звездите на футбола - вечният Роналдиньо, също бе част от програмата. Това не е случайно, тъй като бразилската футболна легенда участва и в клипа на официалната песен на Мондиал 2018.

Красивият топ модел Наталия Водянова също се появи на стадиона в Москва. Това е втората й поява на футболния форум. Първата бе по време на откриването, когато с легендарния испански вратар Икер Касияс изнесоха купата. Този път красавицата отново дефилира до така желания 6-килограмов трофей.

С чар и усмивка Наталия, която се появи облечена в златиста рокля, помаха на феновете и показа купата.

Друга една дама - президентът на Хърватия Колинда Грабар-Китарович отново привлече погледите от ложите на стадиона. Тя бе до президента на Русия Путин и до този на Франция - Макрон, и неговата съпруга Бриджит. Колинда и този път не скри емоциите си и искрено се радваше на всяка една футболна ситуация на терена.

Русата дама бе облечена в цветовете на националния флаг, а за кадем отново се появи с червено-бялата фланелка. Въпреки загубата на своя отбор тя поздрави френския президент Макрон. Колинда слезе и на терена и бе единствената жена в този мъжки футболен свят долу на терена...

Тя остана до края на награждаването, дъждът не я притесни. Той заваля точно, когато хърватите получаваха своите сребърни медали. Жената остана дълго време и без чадър, докато за останалите политически господа около нея веднага се намери кой да ги пази от капките. Повече от 5 минути чаровната дама бе под открито небе, но това нито за миг не помрачи широката й усмивка, с която посрещна и поздрави всеки един футболист както от своя отбор, така и от тима победител.

А по трибуните отново бе горещо. Красиви и екстравагантни фенки и този път не липсваха. Камерите, по нареждане на ФИФА, не ги даваха много често заради условието за сексизъм, но за сметка на това добрите фотографи веднага ги уловиха.

А още доза едномесечен футбол ни чака... след 4 години.