Автор
Весела Георгиева

Трудни времена идват за Меган и Хари - ето какви огромни промени предприеха

В желанието си да бъдат по-внимателни с финансите си Хари и Меган Маркъл решиха да се разделят с американската си комуникационна агенция. Daily Mail писа, че това решение е особено важно за Меган Маркъл, която се разделя и с една от най-добрите си приятелки.

"Това е много важно решение за Меган", казва източник пред британския вестник. "Тя смята, че е безсмислено да се плащат толкова много пари на агенция, която да се занимава с комуникациите им", добавя източникът на медията.

View post on Instagram
 

След смъртта на кралица Елизабет II двойката реши да отложи и излизането на документалния си филм за Netflix, което беше планирано за декември. Става ясно, че в документалния проект ще бъдат внесени известни промени. Решението е взето, за да се "омаловажи голяма част от казаното за крал Чарлз III, кралицата-консорт Камила и принца на Уелс", съобщават източници на Daily Mail, предава БГНЕС.



В допълнение към документалния филм, Хари реши да отложи издаването и на мемоарите си, за да смекчи написаното.

"Съобщава се, че той е решен да направи промени след смъртта на кралица Елизабет II и възкачването на престола на баща му, крал Чарлз III", казва източник пред Daily Mail.

View post on Instagram
 

Интересен обаче е фактът, че въпреки че са решили да пестят пари, Хари и Меган са се оглеждали за нов дом, доста по-скъп от настоящия. Говори се, че двойката дори вече е направила избор и вероятно е купила имение в скъпарското Hope Ranch. Става въпрос за инвестиция от 22 милиона долара... Коментарите са, че настоящият дом вече не задоволява потребностите на семейството и то не се чувства добре там от гледна точка на сигурността.

Около двойката тези дни буквално ври и кипи от новини. Ден след като бе публикувана новата снимка на крал Чарлз Трети, в компанията на Камила, Уилям и Кейт, се появиха портрети и на херцозите на Съсекс. На тях двамата се държат за ръце и демонстрират щастливо единомислие. Техните последователи ги поздравяват и казват, че на лицето на Меган са отразени отношенията и` с Хари. И те явно са доста добри.