Автор
Woman.bg

Трябва да видите Кейт Мидълтън в този тоалет (Снимки)

Снощи в Лондон бяха раздадени филмовите награди на Британската академия за кино - БАФТА, а звездното присъствие се допълваше от Кейт Мидълтън и принц Уилям.

При пристигането си кралската двойка беше посрещната на входа от изпълнителния директор на "Роял Албърт Хол" от Крейг Хасал. Преди да стигнат до местата си, публиката в залата се изправи на крака, за да ги приветства на церемонията.

Появата на Кейт предизвика възторг заради тоалета, който беше избрала за събитието. Херцогинята блесна в дълга бяла рокля с една презрамка, дело на марката "McQueen".

Всички гости забелязаха преминаването на Кейт по червения килим. Освен роклята впечатление направиха и обеците, който бе сложила херцогинята на Кеймбридж. Някога те са били притежание на принцеса Даяна. Тя е била забелязана с тях през далечната вече 1991 година в на концерт в зала "Роял Албърт Хол".

Красивите обеци бяха забелязани, тъй като косата на Кейт беше прибрана на кок. На ръката си бе сложила и диамантена гривна, която е носена от Кралицата. Херцогинята беше с лек опушен грим и бледо розово червило.

Това е трета по ред година, когато на филмовите награди БАФТА присъстват Кейт и Уилям. Те изгледаха церемонията от първия ред.

Принц Уилям е президент на БАФТА. Той също блесна с хубава визия - елегантен черен костюм за специалния повод.

В края на церемонията на гостите им беше съобщено да останат по местата си, докато кралската двойка си тръгне. Херцогинята поднесе извинение за това, че на гостите им се нагана да чакат, докато тя и Уилям се оттеглят и дори се усмихна на холивудския актьор Брадли Купър, докато вървеше по стълбите.

Наградите БАФТА се раздават две седмици преди церемонията, на която се връчват "Оскарите", като тази година тя ще бъде на 24 февруари.