Автор
Woman.bg

Целувка или шамар: Какво причини Деси Радева на словенския президент?

Интересна ситуация се разигра по време на официалната визита на президента Румен Радев и съпругата му Деси Радева в Словения, съобщи „Дарик“.

Гостоприемните домакини – словенският президент Борут Пахор и неговата съпруга Таня Печар, проявиха изключителна сърдечност при посрещането на българската президентска двойка на тяхна земя.

Двете двойки си размениха жестове като между стари приятели, а целувката, с която словенският президент бе дарен от българската президентша, се превърна в най- забавната тема на деня.

Секунди, след като Радева целуна Пахор по бузата за „добре заварили“, тя ненадейно реши да изтрие следите от червилото си по тях.

View post on Instagram
 


Видиш ли, точно в този момент, наблюдателните камери я забелязаха и запечатаха закачливата сцена на мига.

Пахор обаче не остана длъжен на никого и пусна в ход неподправеното си чувство за хумор. Въпросната снимка той публикува в официалния си Инстаграм профил, а към нея прибави думите: „Въпрос от викторина: Какво ми направи съпругата на българския президент на официалния прием: а) Удари ми шамар; б) Благослови ме; в) Изтри следите от червило от целувката си; Очаквайте отговора в следващия епизод.“

И като един истински джентълмен, Борут Пахор не закъсня с изпълнението на обещанието си, като публикува видео, разкриващо отговора: „Правилният отговор на въпроса от предишната публикация е: съпругата на българския президент почиства следата от целувката си. Таня се опитва да се скрие от камерите.“

View post on Instagram
 


Доста си го бива в шегите словенският държавен глава!

Четете още: Най-красивите визии на Деси Радева за 2018-а