Автор
Woman.bg

Убиецът на Виктория бил пиян и надрусан, може би е имал съучастници

Северин е признал вината си. Това каза майка му Надежда Красимирова, след като проговори за първи път пред Нова телевизия за бруталното убийство на Виктория Маринова. Тя разказа, че синът ѝ е признал вината си.

Северин е споделил пред майка си, че е бил пиян и надрусан, след като е бил на рожден ден.

„Той призна, че го е направил на пияна глава, бил е надрусан. Каза ми, че не помни нищо. Започна да плаче пред мен. Той не е такъв човек”, разказа Надежда Красимирова.

Тя каза още, че синът ѝ е с умствена изостаналост. Взимал е и хапчета, но тя спряла да му ги дава. Освен него има още седем деца. Майката иска синът ѝ да бъде съден в Германия и да лежи в техен затвор, защото се опасява, че в България ще го убият.

Убиецът на Виктория е имал съучастници, твърдят ромите от неговата махала в Русе. По думите им не е възможно той сам да е повалил жената и да ѝ е нанесъл толкова много удари. Те смятат още, че става дума за организирана атака.

Северин Красимиров е дал съгласие за опростена процедура по екстрадиция, стана ясно днес. Вчера бе съобщено, че германската полиция е задържала по наше искане мъж на име Северин Надеждов Красимиров, роден през 1997 година в град Русе и живущ там.