Американското списание, което публикува сензационната новина, че Уил Смит и съпругата му Джейда се развеждат, излезе с нови факти за твърденията си.

Според писанията в таблоида госпожа Смит е била хваната на калъп от мъжа си, докато тя се забавлявала с експоловинката на Дженифър Лопес - Марк Антъни, в дома си, пише bliasak.bg.

Въпреки че говорителят на Уил Смит и Джейда отрече двамата да имат проблеми в брака си, близки до двойката са категорични, че отношенията им не са перфектни и няма да се учудят, ако двойката в крайна сметка обяви раздялата си.

Според писанията двата звездни брака са се провалили заради забежката на Джейда и Марк. И докато Джей Ло категорично решила да зареже латино идола, Уил все още нямал сили да напусне съпругата си.



*
Дженифър и Марк

В статията се твърди, че тъмнокожият актьор буквално избухнал в сълзи, след като гепил жена си в изневяра с един от най-близките му приятели.

Уил изненадал двойката в собствения си дом през август. Въпреки че той не пожелал да конкретизира пред приятели какво точно е видял, аверите му заявили, че още на следващия ден Джейда се изнесла от дома им.



*Уил и Джейда

Човек от обкръжението на холивудското семейство твърди:

"Уил и Джейда изобщо не се разбират, но още не са взели решение да се разведат, поне не на този етап. И двамата се притесняват как евентуален развод ще се отрази на децата им и си мълчат заради тях. Освен това мога да ви кажа със сигурност, че в най-скоро време Джейда, Уил и децата им - Уилоу и Джейдън, ще заминат на семейна ваканция. На нея двамата ще се опитат да закърпят отношенията си доколкото е възможно".



*Джейдън, Джейда, Уил и Уилоу

Според непотвърдена информация между Джейда и Марк започнали да прехвърчат флуиди на снимачната площадка на сериала Hewthorne, където латиното играе любовник на актрисата.