Автор
Woman.bg

Уитни е починала от лекарства, не от удавяне

Уитни Хюстън е починала от "коктейл" от Ксанакс и други силни лекарства, смесени с алкохол.

Полицията в Лос Анджелис е съобщила днес на близките на певицата, че в дробовете и няма вода, достатъчна за да причини удавяне и певицата е била мъртва преди главата й да се потопи във ваната.

Шокиращото в случая е, че дъщерята на Хюстън - Боби Кристина, е заспала във ваната на същия хотел само 24 часа по-рано. Охраната е била повикана, за да отключи вратата и да помогне на 18 годишното момиче.

Според клюкарския сайт TMZ, близките на семейството на починалата певица се опасяват, че дъщеря й е склонна към самоубийство, особено след като е научила вестта за смъртта на майка си. За последните 24 часа 18-годишното момиче беше прието в болница два пъти.

Тийнеджърката беше в лечебно заведение, след като припадна след употребата на алкохол и успокоителни хапчета, които са й дадени от член на екипа на майка й. Боби Кристина беше заснета, докато медицински екип я отвеждаше от хотела, в който почина майка й, към болнично заведение.

Според последните разкрития на медиите, не фризьорката на Уитни я е открила мъртва, а нейната леля - Мери Джоунс. Тя поставила на леглото в стаята роклята на певицата, с която тя трябваше да се появи на партито преди наградите Грами и излязла за около половин час. След като се върнала и видяла, че Уитни все още не е излязла от банята, тя влязла, издърпала я от ваната и започнала да се опитва да я съживи. За съжаление нито нейните усилия, нито тези на медицинския екип пристигнал малко по-късно, не дали резултат.

Майката на Уитни Хюстън е пожелала тялото и да бъде върнато в Атланта най-късно утре.