Автор
Woman.bg

Уловете момента със смартфоните Xiaomi 12 и Xiaomi 12X

Всички се надбягаме с времето, минавайки през невероятни моменти, които идват и си отиват, изпарявайки се за секунда точно преди да успеем да ги уловим. Ами ако ви кажем, че с новите устройства на технологичния гигант Xiaomi - Xiaomi 12 и Xiaomi 12X, вече можете да го направите и то със стил?

Професионален кадър при всякакви условия

Новата флагман серия смартфони Xiaomi 12, включваща три невероятни устройства - Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 и Xiaomi 12X, ще ви позволи чрез уникална технология да уловите момента и да го запечатате такъв, какъвто е сега, без значение дали сте в движение или се намирате в условия на слаба светлина. Ultra Night Video режимът използва собствените алгоритми на Xiaomi, за да ви предложи иновативно креативно изживяване, трудно уловимо дори с човешко око. Чрез вградената тройна камера и изкуствения интелект, устройствата от серията Xiaomi 12 правят възможно улавянето на незабравим миг с един клик в професионален кадър с висок реализъм и повишена точност на цветовете.

Заснемайте и изживявайте моментите ви с всичките им детайли

Безкрайните детайли и характеристики често са ни непонятни и могат само да ни отегчат. Но това, което трябва да знаете, е, че при серията Xiaomi 12 става дума за камера – мечта. Накратко, камерата може да снима като през очите ви, тъй като при фокусиране използва механизма на човешкото око, а крайният продукт е също толкова реалистичен. Така с 50MP широкоъгълна, 13МР ултраширокоъгълна и 5МР телемакро камера на Xiaomi 12 и Xiaomi 12X вече можете да заснемете живота от различни гледни точки.

По този начин не само няма да позволите на безценните моменти да се изплъзнат, но ще можете и да ги преживеете отново, когато поискате, заедно с всичките им нюанси и детайли. А на видеата можете да се насладите с кристален звук, благодарение на аудио системата за балансиран стерео звук, разработена съвместно със SOUND BY Harmon Kardon, идеален за завладяващи игри и видеа.

Отключи артиста в себе си

Ако реалистичното не е достатъчно добро за вас, смартфоните от серията са снабдени с многобройни креативни опции за обработка на снимки и видеа, някои от които са Parallel World, Freeze Frame Video и режимите Magic Zoom, чрез които можете не само да направите кадрите и видеата си завидни, когато ги споделяте в социалните си мрежи, но и да развихрите артистичната си страна.

Единственият аксесоар, необходим да допълни визията ви

Нещо повече, казахме ви, че серията Xiaomi 12 предлага професионално качество при заснемане на кадри и видеа, но знаем и че нищо друго не е по важно от аксесоара за една дама. Затова Xiaomi 12 и Xiaomi 12X не само предоставят целия пакет от екстри в компактен размер, но го правят и със стил. Елегантният и емблематичен дизайн на серията смартфони прави необходимостта от други аксесоари излишна.
Изваяният му в 3D форми корпус е създаден да пасва перфектно в дланта, за да улесни ежедневната ви употреба. А цветовете, в които се предлагат и двата модела, са Grey, Purple, Blue - космически цветове за космическо качество и изживяване, отличавайки смартфона ви от скучните традиционните цветове на устройствата, с които сме свикнали.

Флагман процесор и удължен живот на батерията

И когато споделихме, че знаем как да не изпускате никой важен за вас момент, взехме предвид и усъвършенствания процесор и оптимизирания живот на батерията. Xiaomi 12 е оборудван с процесор Snapdragon® 8 Gen 1 – най-модерната мобилна платформа на Qualcomm, който повишава възможностите за графично изобразяване. За безпроблемна ежедневна употреба, Xiaomi 12X се захранва от водещия 5G процесор – Snapdragon® 870.
Друго предимство на устройствата Xiaomi 12 и Xiaomi 12X е животът на батерията им от 4600mAh, която от Xiаomi са изградили така, че да издържи цял ден снимане. А когато се „изтощи“ се презарежда напълно само за 18 минути, или времето докато приключите следобедното си кафе.
Затова, мили дами, ако сте в търсене на своето ново мобилно устройство, не пропускайте повече моменти, а ги уловете със стил с някой от двете бижута от серията на Xiaomi 12: Xiaomi 12 или Xiaomi 12X.

Смартфоните от серията Xiaomi 12 могат да бъдат закупени от партньорската мрежа на бранда, от официалния оторизиран магазин на Xiaomi в Paradise Center, ниво 0, както и онлайн на mi-bulgaria.com.


(в материала има продуктово позициониране)