Ужас! Жена с две деца на ръце пред вратата е изгоряла в катастрофата на 'Струма'

23 ноември 2021 | 11:36
9492
1
Unsplash
1

Тази сутрин се събудихме с новината за автобуса, изгорял на магистрала "Струма". Той е превозвал 52-ма души, 45 от тях са загинали. Сред жертвите при инцидента има 12 деца.

Автобусът е влязъл от ГКПП „Капитан Андреево“ тази нощ в 21:15 ч. и е пътувал за Северна Македония. Хората са се прибирали от екскурзия до Истанбул.

Хората, които разследват инцидента, споделиха пред камерите, че такова нещо, такъв ужас не са виждали...

Пред средната врата на автобуса има изгоряла жена с две деца на ръце, вероятно близначета, разказват разследващи на мястото на събитието.

В момента те проверяват за допълнително гориво, превозвано в туби - вероятно нафта, защото автобусът е бил дизелов, съобщи "24 часа". А дизелът трудно експлоадира.

"По непотвърдена информация загиналите деца са повече от 10", коментира македонският външен министър Буяр Османи.Той предполага, че повечето са жители на Скопие, тъй като туристическата фирма, организирала пътуването, работи в македонската столица. В Северна Македония е имало дълъг уикенд заради национален празник и много млади хора са се записали за екскурзията, отбеляза Османи.Две са основните версии, по които работят разследващите за тежката трагедията с автобус на АМ "Струма".


 
 

Още по темата

Коментари

1
  23 ноември 2021 | 15:48 отговор
 

Бог да прости невинните жертви. Заради греховете на виновните, страдат невинните. Кой разбрал - разбрал!

 
 
аз
23 ноември 2021 | 15:57

Ама аз не разбрах

 
до аз
26 ноември 2021 | 19:20

Помниш ли трагедията в Охридското езеро, когадо заради алчноста на макетата и претоварения кораб се удави сумай ти народ - българи? Тогава, а и в годините не еднокартно се радваха че са се издавили "бугари - татари".... АЛЛАХ ГИ НАКАЗА!!!

Добави Коментар

Най-четени