Ужасяващата история на Габи Петито: Eто как е била убита тя

13 октомври 2021 | 18:11
3912
1
снимки: Instagram
1

Едно от най-ужасяващите и мистериозни убийства на интернет звезди, случаят на Габи Петито, е на път да бъде разрешен. 

Припомняме ви, че на 11 септември 22-годишната влогърка беше обявена за издирване, след като е изчезнала по време на пътешествие с ван. С Габи е бил и приятелят ѝ Брайън, който за момента е единственият заподозрян и който все още е в неизвестност. 

На 20-и септември полицията открива тялото на г-ца Петито, като разследването е започнало веднага. Следователите са категорични, че младото момиче е било мъртво от 2-3 седмици, когато е било открито, а останките ѝ били буквално захвърлени насред пустошта. Тя е била открита в близост до националния парк Уайоминг - една от дестинациите, които е посетила с приятеля си като част от пътешествието им, заснето на видео.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabby (@gabspetito)

До момента съществуваха две основни версии за смъртта на 22-годишната влогърка - убийство или самоубийство. Полицията напълно е изключила втората версия, а от днес стана ясно и по какъв начин е била убита. Насилникът, който е отнел живота ѝ, го е направил по най-личния и жесток начин - чрез удушаване. Габи е била удушена до смърт, а дали е бил използван предмет за тази цел, все още не е известно. Не са ясни и резултатите от токсикологичното изследване, но вече е потвърдено, че Петито не е била бременна, когато е намерила смъртта си.

В момента властите водят разговори със семейството на убитото момиче, свързани с транспортирането на тялото ѝ. Засега полицията не дава повече информация около предполагаемите подробности по случая, но отбелязва, че убийството на Габи Петито съвсем не е изключение в района на САЩ. Оказа се, че само за 2020 г. броят на изчезналите безследно надвишава 90 хил. души. 

За сметка на това обаче внезапната смърт на влогърката е събудила истински детективски интерес от страна на аматьори, сред които тиктокъри и популярни лица, опитали се да се включат в разследването. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabby (@gabspetito)

Любопитен факт е, че единственият заподозрян за убийството на Габи, приятелят ѝ Брайън Лондри, с когото е имала сериозни пререкания, все още е в неизвестност. А дали наистина той е посегнал да удуши влогърката - момичето, което толкова е обичал - може би предстои да разберем. Полицията категоризира убийството на Петито като "поредния тъжен случай на домашно насилие". 

Четете още: Децата ни учат дистанционно, а плеймейтките веят силикон по Малдивите - защо пътуването до червени зони е разрешено, а ходнето на училище не?

Още по темата

Коментари

1 Бивш от МВР
  14 октомври 2021 | 03:33 отговор
 

Стаменова, ех това мое талибанфонче отново най яростно разхищава мобилни данни. !!! надежда дойчева 15 - години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Стаменова, Аз на тази снимка виждам един Брутално Грозен и Зъл Чистокръвен Смрадлив Мизерен Мангал БЕ. За наша "надка" БЕ.

 
 
Бивш от МВР
14 октомври 2021 | 03:35

!!! надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!

 
Бивш от МВР
14 октомври 2021 | 03:36

Стаменова, че много ми е чудно в кое ли семейно ложе е наша "надка" БЕ.

 
Бивш от МВР
14 октомври 2021 | 04:09

Стаменова, а в кое ли семейно ложе е наша "надка".

 
Бивш от МВР
14 октомври 2021 | 04:20

Стаменова, че ти случайно да имаш сатанински фейскенефбук профил.

 
Бивш от МВР
14 октомври 2021 | 04:21

Стаменова, абе " турбо турбо би турбо пЪдофило изтреще".

Добави Коментар

Най-четени