Ако още нямате планове за уикенда и предпочитате да пропуснете морското оживление, то ще ви дадем една музикална идея, която обещава да се превърне в приятно забавление.

В последния уикенд на август, на 28-ми, град Стрелча ще бъде разтърсен от един фестивал, който се провежда за първи път.

Музикалният форум, наречен Нищо Подобно, ще бъде позициониран на градския стадион и е с напълно безплатен достъп (което е и най-приятното в случая).

На сцената ще излязат групи, които правят музика в изключително разнообразни стилове, както и ди джеи, които допълнително ще раздвижат публиката.

Група As

Джамборето стартира в 17.30 с Dj Zmey Balkansky, който залага на микс от балканско етно. Другите интересни имена на сцената са пънк-групата As, акустичните магьосници от КсеТоФон, новата блек енд рол банда на хоризонта Sisters of Radomir и още доста други.

Sisters of Radomir

Пълната програма на феста, както и допълнителна информация, можете да откриете www.nishtopodobno.strelcha.bg.

Организаторите са подготвили и къмпинг за желаещите, така че всеки може да се настани под открито небе.

В непосредствена близост до стадиона е и местният плаж – басейнът е пълен с минерална вода и е бонус-атракция към феста.

Град Стрелча е на 85 километра от София, а повече за транспорта до там можете да научите от официалната страница на феста.