Валентина е големият победител в Hell’s Kitchen (видео)

22 май 2022 | 22:50
5114
3
Инстаграм
3

Виктория премери сили с Валентина на финала на Hell’s Kitchen и след тежка надпревара немската възпитаничка грабна чека с голямата награда от 100 000 лева.

В края на епизода Шеф Ангелов изненада всички с новината за предстоящия нов сезон на предаването. Всеки, който иска да е на мястото на Валентина, може да се запише на кастинг.

„Много благодаря, Шеф! Все още не мога да повярвам. Много съм щастлива и развълнувана“, сподели Валентина веднага след победата. Шеф Ангелов не пропусна да похвали и Виктория, която зае почетното второ място в четвъртия сезон на Hell’s Kitchen България: „Ти накара всички да се влюбят в теб. Семейството ти само може да се гордее.“Победата бе на една ръка разстояние от Виктория и Валентина, а последното предизвикателство за сезона тества тяхното ниво и въображение в кухнята.

Двете финалистки готвиха авторски специалитети, които минаха през желязната проверка на шеф Ангелов и су-шефовете Дани Спартак и Чилева. Резултатът беше равен, а шефът даде решаващия си глас за по-вкусната чиния на Валентина и тя спечели предимство в избора си на екип и кухня за вечерната резервация.

Съюзници на Валентина в Синята кухня станаха Камен, Елена, Мартин и Артур, а на Виктория в Червената кухня – Николай, Мариела, Анелия и Андреа. Двата отбора готвиха по авторските менюта на лидерите си с черни куртки. Сините „захарчета“ на Валентина издаваха поръчките със светкавична бързина, но отборът на Виктория набра преднина с десертите и двете кухни завършиха резервациите си наравно. Анкетните карти, които шеф Ангелов беше раздал на гостите му помогнаха в тежкото решение и Валентина се превърна в кралицата на четвърти сезон на Hell’s Kitchen България.Кастингът за пети сезон на Hell’s Kitchen България започна!

Коментари

3 Стоянов
  23 май 2022 | 18:30 отговор
 

сИга шефЧиту да си я зима у тях, да натирва кучето а тя да заеме неговото място.

 
2 Стоянов
  23 май 2022 | 18:28 отговор
 

Последно време реалитата се печелят от тикви, ама тикви без семки.

 
1 Жена
  23 май 2022 | 14:25 отговор
 

Много харесвам шеф.АНГЕЛОВ той е страхотно справедлив и проницателен човек.Избра наистина най добрия готвач.ВАЛЯ.Тя е един честен и добър човек.Справяше се най добре много по добре от Вики.

 

Добави Коментар

Най-четени