Ванеса Паради завиждала на успеха на Джони Деп

06 юли 2012 | 11:27
7496
6
6

След 14-годишна връзка Ванеса Паради и Джони Деп се разделиха. И сред причините за раздялата им вече се споменава ревността на Ванеса от успеха в киното на Джони.

"Те имаха много взривоопасни спорове. Ванеса искаше да си изкара яда върху него. Тогава Джони започна да пие много. Фактът, че вижда как семейството, което толкова много обичаше, се разпада, разби сърцето на Джони", разкри запознат източник пред сп. "Ю Ес Уикли".

Ванеса пък никога не била доволна от поведението на приятеля й. "Нищо от това, което правеше Джони не беше достатъчно добро за Ванеса. Когато той работеше, тя не беше щастлива. А когато не работеше, тя го наричаше безделник, защото не правел достатъчно за децата и семейството си", допълва източникът.

Тази година сп. "Форбс" постави Деп на седмо място по богатство в света. Той е спечелил 24 милиона евро за ролите си в последните си три филма. От известно време беше ясно, че има проблеми във връзката му с Паради, но едва на 19 юни двамата официално обявиха, че се разделят.

"Сърцето на Джони беше разбито, но той беше съгласен, че раздялата не трябва да се отразява на живота на децата им. Затова те я обявиха толкова късно", разкрива източникът, цитиран от БГНЕС.

Коментари

6 Беб
  16 февруари 2014 | 12:13 отговор
 

Ще е супер тъпо ако я е зарязал след толквоа гориди заради това че е остаряла.....

 
5
  09 юли 2012 | 20:14 отговор
 

до коментар номер 4: Виж какво аз не съм злобна. Изказвам мнението си...за мен тази жена не е красавица, наистина е прекалено слаба и изпита, изглежда уморена. И не, не казвам това от завист, за да ми кажете че мога да си мечтая да изглеждам така на нейните години и всякакви такива дрънканици. Не се приемам нито за грозна, нито за кралица на красотата, така че мога да призная когато една жена е наистина хубава.

 
4 !!!!!!!!!
  08 юли 2012 | 19:03 отговор
 

А вие па сте едни красавици неотразими ....я се скрийте,че сте смешни вече с тая злоба ....овци...

 
3 MD13
  06 юли 2012 | 13:43 отговор
 

Вероятно Джони е зарязал Ванеса, поради същата причина поради която повечето мъже го правят - поостаряла и погрозняла е, а на него му се лепят млади и красиви колежки! Той сам казва в едно интервю, че когато видял Ванеса за първи път, изглеждала като красив ангел, е да обаче сега не изглежда точно така!

 
2
  06 юли 2012 | 12:47 отговор
 

mnogo e grozna

 
1
  06 юли 2012 | 11:44 отговор
 

тази жена ми е толкова противна и грозна...

 

Добави Коментар

Най-четени